Hej, hvad kan vi hjælpe med?

 

Brug for hurtig hjælp?

Chat med os her

Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg min regning?


Norlys

Dine regninger fra Norlys finder du på vores selvbetjening 'Mit Norlys'. Du finder login-oplysninger på din første regning. Når du opretter dig første gang, skal du bruge dit Kundenummer. 

Log på Mit Norlys

Har du ikke oprettet en bruger på 'Mit Norlys' endnu, kan du gøre det her: Opret Mit Norlys bruger.

 

SE

Dine regninger fra SE finder du på SE’s selvbetjening 'Min Side'. Her er dine gamle regninger og dit forbrug fra før den 1. april.

 

Stofa

Dine regninger fra Stofa finder du på Stofas selvbetjening 'Mine Sider'.

 

Boxer

Dine regninger fra Boxer, finder du på Boxers selvbetjening 'Mine Sider'.

 

Hvorfor kan jeg ikke se min regning i Betalingsservice?

I Norlys satser vi på digitalisering og grøn omstilling. Det betyder, at du fremadrettet kan se både nyeste og tidligere fakturaer på vores selvbetjeningssider.

Her logger du på Mit Norlys 

Her logger du på Stofa Mine Sider 

Her logger du på Boxer Mine sider 

På Mit Norlys kan du tilmelde din regning til e-mail - så får du tilsendt din regning på e-mail.

Hvem er Norlys?

I april 2020 blev Norlys dannet på baggrund af fusionen mellem Eniig Energi og Syd Energi.

Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern, hvor over 1 million adresser forsynes med elektricitet og internet.

Norlys kæmper for den grønne omstilling. Vi sikrer, at den energi der bruges bliver dækket af grøn strøm. Over halvdelen af vores grøn strøm kommer fra danske vindmøller og solceller, hvoraf resten kommer fra vores nordiske nabolande.

Hvad kan jeg på mit Norlys?

På Mit Norlys kan du se dine regninger for el og gas samt følge dit elforbrug helt ned på timebasis. Vi giver dig et nemt overblik over dine installationer – både nuværende og tidligere adresser, du har betalt for.

Du kan tilknytte din Nemkonto, således vi nemt kan udbetale tilgodehavende til dig samt tilmelde e-mail regning.

Er Go Strøm en del af Norlys?

Nej, Go Strøm er ikke en del af Norlys.

Vi oplever i øjeblikket, at vores kunder bliver kontaktet af personer fra Go Strøm, som giver udtryk for, at Go Strøm er en del af Norlys. Det er de ikke. Hos Norlys lægger vi afstand til disse henvendelser, da de intet har med Norlys at gøre.

Hvis man oplever at blive kontaktet af Go Strøm, hvor de udgiver sig for at være en del af Norlys, skal man ikke udlevere sine oplysninger. Har du spørgsmål, kan du kontakte Norlys kundeservice på mail energi@norlys.dk eller telefon 7015 1670.

Er Fauna Energi (Norström) en del af Norlys?

Nej, Fauna Energi er ikke en del af Norlys.

Norström har 28/2 skiftet navn til Fauna Energi A/S. Firmaet har samme CVR-nummer, så det er det samme selskab, de har blot skiftet navn.

Vi oplever i øjeblikket, at vores kunder bliver kontaktet af personer fra Fauna Energi, som giver udtryk for, at Fauna Energi er en del af Norlys. Kunderne bliver bedt om at oplyse privat- og kontooplysninger.

Fauna Energi er ikke en del af Norlys og disse opkald har intet med Norlys at gøre. Hvis man oplever henvendelser fra Fauna, hvor de udgiver sig for at være en del af Norlys, skal man ikke udlevere sine oplysninger. Har du spørgsmål, kan du kontakte Norlys kundeservice via mail eller på tlf. 7015 1670.

Er Grow Energy en del af Norlys?

Nej, Grow Energy er ikke en del af Norlys.

Vi oplever i øjeblikket, at vores kunder kontakter os, da de er blevet kontaktet af personer fra Grow Energy, der giver udtryk for, at Grow Energy er en del af Norlys. Grow Energy er ikke en del af Norlys og disse opkald har intet med os at gøre.

Hvis man oplever henvendelser fra Grow Energy, hvor de udgiver sig for at være en del af Norlys, skal man ikke udlevere sine oplysninger. Har du spørgsmål, kan du kontakte Norlys kundeservice via mail eller på tlf. 7015 1670. 

Spar tid med selvbetjening

På Mit Norlys kan du...

  • Følge dit forbrug og se dine regninger

  • Tilmelde dig Betalingsservice

  • Tilknytte kundeforhold

Log på mit Norlys