El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Hej, hvad kan vi hjælpe med?

Skal du flytte?

Når du flytter, skal du melde din flytning til Borgerservice. Men du skal også huske at flytte din el- eller gasaftale til den nye adresse.

Du kan melde flytning til os, uanset om du er kunde hos os eller ej.

Meld flytning

Hvor finder jeg min regning?

Norlys (El og Gas)

Dine regninger fra Norlys finder du på vores selvbetjening 'Mit Norlys'. Du finder login-oplysninger på din første regning. Når du opretter dig første gang, skal du bruge dit Kundenummer. 

Log på Mit Norlys (El og Gas)

Har du ikke oprettet en bruger på 'Mit Norlys' endnu, kan du gøre det her: Opret Mit Norlys bruger.


Norlys (Tv og Internet)

Har du Tv eller Internet via Norlys (gælder også tidligere Boxer-kunder), så skal du logge ind på Mit Norlys, hvor du finder dine regninger.

Log på Mit Norlys (Tv og Internet)

SE

Dine regninger fra SE finder du på SE’s selvbetjening 'Min Side'. Her er dine gamle regninger og dit forbrug fra før den 1. april.

Stofa

Dine regninger fra Stofa finder du på Stofas selvbetjening 'Mine Sider'.

Hvorfor kan jeg ikke se min regning i Betalingsservice?

Du kan se både dine nye og tidligere regninger på vores forskellige selvbetjeningsløsninger:

Her logger du på Mit Norlys (El og Gas)

Her logger du på Mit Norlys (Tv og Internet)

Her logger du på Stofa Mine Sider 

 

Hvis du vil modtage din regning på mail, så kan du tilmelde det på Mit Norlys.

Hvem er Norlys?

I april 2020 blev Norlys dannet på baggrund af fusionen mellem Eniig Energi og Syd Energi.

Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern, hvor vi forsyner over 1 million adresser med elektricitet og internet.

Norlys kæmper for den grønne omstilling. Vi sikrer, at den energi, der bruges, bliver dækket af grøn strøm. Over halvdelen af vores grønne strøm kommer fra danske vindmøller og solceller, og resten kommer fra vores nordiske nabolande.

Hvad kan jeg på mit Norlys?

El og Gas 

På Mit Norlys kan du se dine regninger for el og gas samt følge dit elforbrug helt ned på timebasis. Vi giver dig et nemt overblik over dine installationer – både nuværende og tidligere adresser, du har betalt for.

Du kan tilknytte din Nemkonto, så vi nemt kan udbetale et evt. tilgodehavende til dig samt tilmelde regning på mail.

Tv og Internet 

På Mit Norlys for Tv- og Internetkunder kan du bl.a. se dine regninger og skifte betalingsform. 

Er Go Strøm en del af Norlys?

Nej, Go Strøm er ikke en del af Norlys.

Vi oplever i øjeblikket, at vores kunder bliver kontaktet af personer fra Go Strøm, som giver udtryk for, at Go Strøm er en del af Norlys. Det er de ikke. Hos Norlys lægger vi afstand til disse henvendelser, da de intet har med Norlys at gøre.

Hvis man oplever at blive kontaktet af Go Strøm, hvor de udgiver sig for at være en del af Norlys, skal man ikke udlevere sine oplysninger. Har du spørgsmål, kan du kontakte Norlys kundeservice på mail energi@norlys.dk eller telefon 7015 1670.

Er Fauna Energi (Norström) en del af Norlys?

Nej, Fauna Energi er ikke en del af Norlys.

Norström har 28/2 skiftet navn til Fauna Energi A/S. Firmaet har samme CVR-nummer, så det er det samme selskab, de har blot skiftet navn.

Vi oplever i øjeblikket, at vores kunder bliver kontaktet af personer fra Fauna Energi, som giver udtryk for, at Fauna Energi er en del af Norlys. Kunderne bliver bedt om at oplyse privat- og kontooplysninger.

Fauna Energi er ikke en del af Norlys og disse opkald har intet med Norlys at gøre. Hvis man oplever henvendelser fra Fauna, hvor de udgiver sig for at være en del af Norlys, skal man ikke udlevere sine oplysninger. Har du spørgsmål, kan du kontakte Norlys kundeservice via mail eller på tlf. 7015 1670.

Er Grow Energy en del af Norlys?

Nej, Grow Energy er ikke en del af Norlys.

Vi oplever i øjeblikket, at vores kunder kontakter os, da de er blevet kontaktet af personer fra Grow Energy, der giver udtryk for, at Grow Energy er en del af Norlys. Grow Energy er ikke en del af Norlys og disse opkald har intet med os at gøre.

Hvis man oplever henvendelser fra Grow Energy, hvor de udgiver sig for at være en del af Norlys, skal man ikke udlevere sine oplysninger. Har du spørgsmål, kan du kontakte Norlys kundeservice via mail eller på tlf. 7015 1670. 

Spar tid med selvbetjening

På Mit Norlys kan du...

  • Følge dit forbrug og se dine regninger

  • Tilmelde dig Betalingsservice

  • Tilknytte kundeforhold

Log på mit Norlys