El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Norlys er hovedsponsor for Håndboldherrerne

Norlys er den stolte hovedsponsor af det danske herrelandshold i håndbold – og partnerskabet er på ingen måde tilfældigt. Det er nemlig drevet af fælles værdier og ambitioner, så det giver genklang helt ind i cellerne på både Norlys og Dansk Håndbold Forbund.

Officiel Hovedsponsor for DHF´s A og U herrelandshold

Norlys Golden League

I marts danner Aalborg, Herning og Aarhus rammerne om Håndboldherrernes kampe i Norlys Golden League. Nikolaj Jacobsens drenge er endnu engang klar til at trække i de rød-hvide trøjer og kæmpe for Danmark, når der er dømt Norlys Golden League.

Læs mere

Værdier og ambitioner spiller sammen

Tårnhøje ambitioner og et stærkt fællesskab. Det rimer på både Håndboldherrerne, der samarbejder om at hive vigtige sejre hjem til Danmark – og på andelsejede Norlys, der står sammen om at give danskerne et grønnere og mere digitalt Danmark.

Men de enslydende værdier stopper ikke dér.

Norlys og Håndboldherrerne bringer Danmark sammen

Der er nemlig endnu en vigtig sag, som både Håndboldherrerne og Norlys er optagede af. Og det er at bringe Danmark sammen. Håndboldherrerne gør det på banen. Og Norlys gør det ved at levere energi, internet og tv til alle husstande fra den indre by til den yderste markvej.

Hvis dét ikke er et perfekt match … Vi sender masser af god energi ud til Håndboldherrerne, og
glæder os til at være en del af holdet de næste tre år.

Tv og streaming, som det passer dig bedst

Hos os bestemmer du selv, hvor mange og hvilke tv-kanaler og streamingtjenester, du vil have. Derudover følger vores streamingtjeneste, Norlys Play, altid med - så kan du se dine yndlingsprogrammer live på alle dine skærme.

Få grøn strøm hos Norlys

Norlys leverer grøn strøm til 600.000 private energikunder og forpligter os til at købe den store mængde strøm, som vores kunder forbruger, fra vedvarende energikilder. På den måde er vi med til at styrke behovet for, at der produceres mere grøn energi.

Hos Norlys leverer vi grøn strøm – uden merpris. Men hvad vil det egentlig sige, at strømmen er grøn? Hvor kommer den grønne strøm fra? Og er der garanti for, at du kan få grøn strøm? Få svar på alle spørgsmålene på vores grønne side, hvor du også kan blive klogere på vores grønne investeringer.

Hurtigt og stabilt internet – til hele familien

Hos Norlys er det enkelt. Du skal ikke bekymre dig om hverken hastighed eller stabilitet. Vi leverer internet via fiber til langt de fleste danske hjem. Hos os får du 1000 Mbit, så hele familien kan streame, swipe, skype, game og hente store filer på samme tid – uden problemer.

Det er nemt at skifte til Norlys, og vi hjælper dig selvfølgelig hele vejen.

Norlys Vækstpulje

Norlys Vækstpulje støtter hvert år innovative tiltag og aktiviteter, som bidrager til fællesskab og en grøn og digital samfundsudvikling, der hvor vores andelshavere bor.

Projekter vi har støttet