Optimér wifi i din virksomhed

I områder med mange trådløse forbindelser kan det trådløse signal miste styrke. Med Erhvervswifi får du signal-prioritet, så dit signal altid kommer forrest i køen – og dine data kommer hurtigt frem og tilbage.

Erhvervswifi består af 1-4 fysiske enheder, der laver et stærkt netværk. Du klarer nemt opsætningen ved hjælp af en app, og det hele er oppe at køre i købet af et par minutter.

Stabil dækning

Få stabil wifi-dækning, uanset hvor du befinder dig i din virksomhed

Nem opsætning

Opsætningen af din nye wifi enhed foregår ved hjælp af en app, og er overstået i løbet af få minutter.

Strømlinet design

Vores Erhvervswifi har et diskret og flot design. Wifi-enheden er 16 cm høj og 9,4 cm bred.

Har du brug for hjælp til opsætning? Se med i videoen herunder

Vær opmærksom på, at videoen er baseret på Beacon 1 wifi-enhed, som har identisk opsætningsprocess med Beacon 3. Det betyder, at du skal vælge Beacon 3 i stedet for Beacon 1.

Sådan bestiller du erhvervswifi

Med vores internetpakker har du mulighed for at få 1 stk. Erhvervswifi med gratis, når du køber internet hos os. Har du brug for mere end 1 stk. erhvervswifi enhed, kan du tilkøbe dem for 35 kr. pr. stk. måned ekskl. moms. Der kan tilkøbes max. 3 wifi-enheder pr. installationsadresse.

Har du allerede Stofa erhvervsinternet, men har brug for at forstærke dit wifi, så kan du bestille Erhvervswifi på tlf. 88 30 30 80.

Ring mig op

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.