Optimér wifi i din virksomhed

I områder med mange trådløse forbindelser kan det trådløse signal miste styrke. Med Erhvervsinternet får du signal-prioritet, så dit signal altid kommer forrest i køen – og dine data kommer hurtigt frem og tilbage

Erhvervswifi består af 1-4 fysiske enheder, der laver et stærkt netværk. Du klarer nemt opsætningen ved hjælp af en app, og det hele er oppe at køre i løbet af et par minutter. 

Optimér dit wifi

Få stabil wifi-dækning, uanset hvor du befinder dig i din virksomhed

Nem opsætning

Opsætningen af din nye wifi enhed foregår ved hjælp af en app, og er overstået i løbet af få minutter.

Strømlinet design

Norlys erhvervswifi har et diskret og flot design. Wifi enhed er 16 cm. høj og 9,4 cm. bred.

Har du brug for hjælp til opsætning af erhvervswifi?

Så kig med i videoen, hvor vi gennemgår opsætningen fra start til slut. Du kan nemt spole frem og tilbage, så du får hjælp lige der, hvor du har brug for det.

Vær opmærksom på, at videoen er baseret på Beacon 1 wifi-enhed som har identisk opsætning process med Beacon 3. Det betyder, at du skal vælge Beacon 3 i stedet

Se nedenstående videoguide  

Sådan bestiller du erhvervswifi

Med vores internetpakker har du mulighed for at få 1 stk. Erhvervswifi med gratis, når du køber internet hos os. Har du brug for mere end 1 stk. erhvervswifi enhed, kan du tilkøbe dem for 35 kr. pr. stk. måned ekskl. moms. Der kan tilkøbes max. 3 wifi-enheder pr. installationsadresse.

Har du allerede Norlys erhvervsinternet, men har brug for at forstærke dit wifi, så kan du bestille Erhvervswifi på tlf. 88 30 30 80.

Bestil internet

Optimér wifi i dit hjem

Vi tilbyder nu SuperWifi, så du er sikret hurtigt og stabilt internet ud i alle hjørner af din bolig. Når du har firmabetalt internet fra Norlys erhverv har du mulighed for at få op til 2 stk. SuperWifi med gratis, når din virksomhed køber internet hos os.

Se mere om SuperWifi

Metal og spejle

Dit trådløse netværk er generelt følsomt over for metalgenstande. Spejle indeholder metaller og kan derfor også forstyrre signalet i det trådløse netværk. Mange placerer desværre routeren ved siden af en stationær computer, og det betyder, at den store metalflade i kabinettet kan svække signalet. Placér derfor routeren langt fra både metal og spejle, så du opnår et bedre signal.

Møbler og vægge

Når et trådløst signal sendes ud i rummet, er det følsomt overfor, hvor mange fysiske barrierer det skal "skyde" sig igennem. Et kontormiljø med mange møbler og tykke vægge kan ofte resultere i, at det trådløse signal bliver svækket. Ved at placere routeren højt og centralt, kan signalet lettere rejse igennem lokalet, så hastigheden forbedres. 

Naboens netværk

I områder med mange trådløse netværk, kan man opleve, at signalet bliver forstyrret. Det er fordi, at netværkene ofte er opsat til at bruge samme kommunikationskanal. En løsning kan være at købe en router, der kan køre på to frekvenser. På den måde undgår du at bruge den mest brugte kanal, og du slipper for det meste af forstyrrelsen fra naboens netværk.

Ring mig op

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

 

 

Du giver nu Norlys erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.