Bestil KlimaEl. Og få en grønnere firmaprofil

KlimaEl er et tillæg til din nuværende elaftale


Når du tilføjer KlimaEl til din elaftale, bidrager din virksomhed aktivt til et mere bæredygtigt samfund. Det er din genvej til en grønnere firmaprofil.

Det er nemt og hurtigt at få KlimaEl. Vi står for alt det administrative, mens du blot skal høste fordelene af den nye, grønnere profil.

Tilføj KlimaEl til din elaftale

Dit bæredygtige valg

Med KlimaEl opnår du en stærk grøn profil og imødekommer kunders, medarbejderes og samarbejdspartneres krav til bæredygtighed og social ansvarlighed.


Aftalen bygger på ’Renewable Energy Certificate System’ (RECS). RECS giver sikkerhed for, at strømmen er produceret, distribueret og kontrolleret i overensstemmelse med de internationale regler for handel med vedvarende energi.

Det er din garanti for grøn strøm. Og det er RECS, du kan anvende som dokumentation overfor tredjepart i forbindelse med eventuelle certificeringer.

Læs mere her

Hvordan bestiller jeg KlimaEl?

KlimaEl er et tillægsprodukt til en almindelig elaftale. Det første, du skal gøre, er derfor at tage stilling til, hvilken elaftale du ønsker. Dernæst kan du tilføje KlimaEl ved at ringe til os.

Med mere end 25 års erfaring er vi blandt Danmarks bedste inden for energi- og klimaeffektivisering. Og vores erfarne rådgivere står klar med personlig og professionel rådgivning om det bedste elvalg for din virksomhed.

KlimaEl er til dig, der gerne vil;

  • Opnå grøn branding uden tidsrøvende administration

  • CO2-neutralisere din virksomheds elforbrug

  • Bidrage til et renere og mere bæredygtigt samfund

 

Få rådgivning om KlimaEl

Få personlig og rådgivning og vejledning på

70 15 16 79 

...eller lad os ringe dig op.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige energiløsning og pris til din virksomhed

Du giver nu Norlys Energi A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.