Tag del i den grønne omstilling

Hos Norlys vil vi gerne gøre en forskel for Danmark, derfor sætter vi fart på forandringen og bidrager aktivt til den grønne omstilling.

Vi sætter fart på forandringen

Verden forandrer sig, når vi gør den bedre til at omfavne vedvarende energi – men mange mener, at der ikke er fart nok på udviklingen. Hos Norlys tager vi ansvar for at drive udviklingen fremad. For vi ved, at fremtiden kører på el. Og vi ved, at der kan være flere barrierer for at tage springet fra fossilbil til elbil. Derfor gør vi os umage med at give dig det bedste afsæt for at træffe den rigtige beslutning. 

I samarbejde med EuroWind opfører vi vindmølle- og solcelleparker i hele Europa, og sammen med GreenLab Skive og Green Hydrogen Systems udvikler vi løsninger til energilagring og omdannelse af strøm fra vindmøller til grønt brændsel.

Og så sætter vi spaden i jorden og ruller et af landets største ladenetværk ud. Vores ladeløsninger dækker de specifikke behov ved både hjemmeladning, ladning på farten og på arbejdspladsen – så både erhvervslivet og det private Danmark får fart på den grønne omstilling.

Er du i tvivl, om en elbil er noget for dig

Måske ejer du allerede en elbil. Måske er du blandt dem, der lige mangler det sidste for at blive overbevist?

For de fleste er det en stor beslutning at gå fra en velkendt teknologi til en ny, og spørgsmålene kan være mange. Hvor grøn er en elbil egentlig? Hvor dyr er den? Hvor lang tid tager en opladning – og hvor langt kan du køre på den?

Vi er klar til at hjælpe dig

Du skal være godt klædt på, når du tager din beslutning. Derfor har vi lavet denne side, hvor vi besvarer alle dine spørgsmål om livet med en elbil.

Vi kigger nærmere på myter om elbiler og sætter dig ind i forhold som økonomi, rækkevidde, opladning og meget mere. Klik dig rundt, og klik dig klogere – måske bliver du den sidste tvivl kvit. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bestil opkald

Norlys og den grønne omstilling

Få en komplet ladeløsning

 

Vi har skabt en ladeløsning, der kombinerer alle de fordele, en elbilejer kunne ønske sig.

Du får fx en af markedets mindste og mest vejrbestandige ladebokse installeret med fastmonteret kabel. Du har ingen fast månedspris på dit forbrug, men betaler kun for den strøm, du reelt bruger. Samtidig får du automatisk refusion af elafgiften, og du kan lade din elbil op på et hav af standere i hele landet.

Få en ladeløsning til din private bolig

Læs mere

Få en ladeløsning til virksomheden

Læs mere

300.000 Norlys-ladestandere i 2030

Den danske regering har en ambition om minimum 760.000 el- og hybridbiler på vejene inden 2030. Det stiller store krav til mulighederne for opladning.  

Hos Norlys ønsker vi at deltage aktivt i den grønne omstilling – og i 2030 er målet 300.000 Norlys-ladestandere rundt i landet.

Læs mere om vores grønne ambitioner

Bliv klogere på den grønne omstilling

Hvad koster en kWh? – og andre gode spørgsmål

Læs artikel

Hvor meget strøm bruger en familie?

Læs artikel

Spar penge på strøm, vand og varme

Læs artikel