El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Har du problemer med din telefoniløsning?

Har du brug for hjælp til aktivering af Viderestilling eller til at aflytte dine beskeder på telefonsvareren? Så se herunder, hvad du selv kan prøve.

Find svar på spørgsmål vedrørende telefoni

Hvordan tilslutter jeg min fastnettelefon?

Har du lige fået fastnettelefoni fra Norlys, og har brug for hjælp til at tilslutte den? Du skal have et kabel fra din fastnettelefon til Phone1 porten på din router. Du finder Phone1 porten på bagsiden af routeren i ”hulrummet”. Bemærk, at der skal tilsluttes et ”RJ11” han-stik på routeren, så hvis du har en fastnettelefon, der bruger et 3-stik, så skal du have en omformer.

Ofte kan du benytte dig af dit eksisterende telefonstik-net du har i huset. I så fald skal dette net forbindes til routeren - i stedet for at forbinde telefonen direkte.

Hvordan aktiverer jeg viderestilling?

Ved Norlys har du mulighed for at aktivere tre forskellige slags viderestilling, så det tilpasser dit behov:


1: Viderestilling ved alle opkald: Løft røret, indtast *21*, indtast det telefonnummer, der skal viderestilles til, efterfulgt af #. Afvent svar og læg røret på.

2: Viderestilling ved ubesvaret kald: Løft røret, indtast *61*, indtast det telefonnummer, der skal viderestilles til, efterfulgt af #. Afvent svar og læg røret på.

3: Viderestilling ved optaget kald: Løft røret, indtast *67*, indtast det telefonnummer, der skal viderestilles til, efterfulgt af #. Afvent svar og læg røret på.

Oplever du, at dit telefonnummer er optaget, selvom du ikke snakker i telefon?

Når du oplever, at dit telefonnummer er optaget, selvom du ikke snakker i telefon, så kan det både være forbindelsen ind i huset eller din egen installation, der skaber udfordringer.

For at afklare hvor fejlen er, så anbefaler vi, at du forsøger at tage telefonstikket ud af routeren, for derefter igen at ringe til dit fastnettelefonnummer.

Ringer den fortsat optaget, skal du ringe til support.
Men kan du høre normal ringetone i den telefon, du ringer fra, så skyldes fejlen egen installation. Du bør derfor kigge på kabler, fordeler og telefonindstillinger for at finde fejlkilden.

Hvordan aflytter jeg beskeder på min telefonsvarer?

Du har to muligheder for at aflytte dine beskeder på din telefonsvarer.

1: Hjemmefra: Du kan aflytte dine beskeder ved at ringe til dit hjemmenummer fra din fastnettelefon. Herefter følger vejledningen.

2: Udefra: Du kan aflytte dine beskeder ved at ringe til 6464 0000 fra din mobiltelefon eller andres fastnettelefoner. Herefter skal du indtaste dit eget telefonnummer og PIN kode.

Fik du ikke svar på dine spørgsmål?

Du har altid mulighed for at henvende dig til vores kundeservice. Ring til os på

 

8830 3080

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon