El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Automatisér din virksomheds opkald

Funktionerne i Erhvervstelefoni hjælper med at automatisere virksomhedens opkald, så arbejdsdagen glider lidt lettere. Det giver glæde og effektivitet hele vejen rundt. Funktionerne giver mange muligheder og hjælper blandt andet din virksomhed til:

  • Et mere professionelt førstehåndsindtryk, når kunderne ringer.
  • Effektive arbejdsgange med automatisering af opkaldsindstillinger.
  • Bedre kundeservice med hurtig og personlig betjening.

Gør din hverdag nemmere med intelligente telefonifunktioner

Med Erhvervstelefoni får du omstilling, velkomst, statistikmodul og mange andre funktioner i én samlet telefoniløsning. Der er funktioner til både bord- og mobiltelefoner, så alle i virksomheden kan få glæde af telefoniløsningen. Vi hjælper dig med at få det rette telefoni-setup, så du kan give dine kunder hurtig og personlig betjening, når de ringer ind, hvilket giver dem et professionelt førstehåndsindtryk.

Telefonifunktioner, der giver en lettere arbejdsdag

 

Med Erhvervstelefoni fra Norlys får du et hav af funktioner, der alle giver din virksomhed værdi. Disse funktioner sikrer, at du sparer tid, og at dine kunder får den bedste service.

Statistikmodul

Få hurtigt et overblik over din virksomheds opkald med statistikmodulet. Her kan du nemt trække tal på antal opkald - både dem I besvarer og dem, I mister - og på den måde sikre den optimale bemanding. Modulet er inkluderet i alle vores abonnementer.

Læs mere

eSIM

Med eSIM skal du ikke vente på et fysisk simkort, og du kan have flere numre på samme mobiltelefon. eSIM kan benyttes på mobil, tablet og computer. Du har også mulighed for at tilføje et lokalt dataabonnement, når du rejser i udlandet.

LÆS MERE

4G-tale

Optimer din dækning og samtalekvalitet med 4G-tale, som forbedrer stemmegenkendelse og minimerer baggrundsstøj. Funktionen er inkluderet i alle vores abonnementer.

Læs mere

Wifi-opkald

Brug dit wifi-signal til at opnå bedre dækning, når du skal ringe eller sende og modtage beskeder. Med wifi-opkald undgår du afbrydelser, når mobilnetværket er dårligt eller ikke tilgængeligt. Funktionen er inkluderet i alle vores abonnementer.

Læs mere

Omstillingsbord

Med PC Omstilling får du et visuelt omstillingsbord, så du kan følge udviklingen af telefonhenvendelser på din skærm. Du kan for eksempel se antal opkald i telefonkøen. Funktionen er et tilkøb i dit abonnement.

Læs mere

Integrationsmuligheder

Erhvervstelefoni taler sammen gennem stærke integrationer, som får jeres arbejdsdag til at glide nemmere. Vi har f.eks. enkel PC-integration med Outlook og Google. De fleste integrationer er inkluderet i dit abonnement.

Læs mere

5G på Danmarks bedste netværk

Med 5G stiger hastigheden markant, når du up- og downloader data.

Du kan derfor holde videomøder i høj kvalitet og streame store mængder data uden, at billedet fryser eller hakker. Det gør det nemt at arbejde hjemmefra eller på farten.

Læs mere om 5G

Andre smarte funktioner med Erhvervstelefoni

Vi hjælper dig med at skræddersy det rette telefoni-setup, så du kan give dine kunder hurtig og personlig betjening, når de ringer. Der er masser af muligheder i vores intelligente funktioner.

 

Velkomst og åbningstider

Opkaldsstyring

Køer og ventemusik

Smarte integrationer

Numre og funktioner

Velkomst og åbningstider

Velkomsthilsen

Byd kunderne velkommen med en professionel velkomsthilsen, inden de bliver stillet om til personlig betjening. Du kan forny velkomsthilsnen efter behov, du skal blot ringe til et tildelt nummer og indtale en ny besked.

Åbningstider

Du kan styre åbningstider automatisk eller manuelt. Uden for åbningstid kan kunderne blive mødt af en lukket-besked eller de kan blive viderestillet til et vagtnummer.

Tids- og kalenderstyring

Med tids- og kalenderstyring kan du fortælle dine kunder, når din virksomhed holder lukket eller ferie, eller at I bare er til frokostpause. Du kan give kunderne mulighed for at lægge en besked, så ingen ringer forgæves.

Telefonsvarer

Telefonsvareren kan du bruge til både jeres hovednummer, jeres afdelinger eller til den enkelte medarbejder. Beskeder kan sendes som e-mail med en vedhæftet lydfil.

Opkaldsstyring

Valgmenu (IVR)

Denne tast-selv-service stiller dine kunder og leverandører om til rette afdeling f.eks. tast 1 for kundeservice, tast 2 for salgsafdeling. Det er hurtig service over for kunderne, og du sparer tid.

Landekodestyring

Vores løsning identificerer, hvilket land et opkald kommer fra. Du kan derved lave velkomsthilsner og tastemenu på flere sprog. Et opkald fra Tyskland kan også automatisk stilles hen til en tysktalende kollega.

Omstilling

Du kan omstille en samtale direkte (blind omstilling), eller du kan parkere samtalen og give modtageren besked om, hvem der ringer, inden du stiller om (ledsaget omstilling). Omstilling kan via IP-telefon, mobiltelefon eller PC Omstilling.

Statusvisning

Se, om dine kollegaer er ledige på telefonen, eller kig i deres kalender og se, hvor de er. Derved undgår du at stille opkald videre til en kollega, der ikke kan besvare det.

Viderestilling

Hvis en anden person skal modtage dine opkald, kan du lave en fast viderestilling til et nummer, du vælger.

Træk kollegers kald

Er en medarbejder ikke til stede, kan du trække hans/hendes opkald fra din fastnettelefon. Det er ikke muligt at trække et kald, hvis du har en mobil.

Forstyr ikke og Pause

Forstyr ikke (DND): Din telefon ringer ikke, og du bestemmer om opkaldet skal viderestilles til en kollega, en kø eller en telefonsvarer.
Pause (fra køer): Du får ikke opkald fra køer, men kunderne kan stadig ringe til dig på dit direkte nr. eller dit lokalnr.

Køer og ventemusik

Med kø funktion kan du reducere kundernes ventetid. Alle telefoner i en kø kan ringe samtidigt eller i en bestilt rækkefølge. Det er let at til- eller afmelde medlemmer fra køen. For dem der venter i køen, kan du afspille musik, indtalte beskeder eller reklamer samt oplyse hvilket nummer man er i køen og den gennemsnitlige resterende ventetid.

Call back:

Med Call back får din kunde mulighed for "Tast 1 for at blive ringet op". Så ringer systemet automatisk kunden op, når der er en ledig medarbejder.

Bliv ringet op

Giv din kunde mulighed for at blive ringet op ”Tast 1 for at blive ringet op”. Så sender systemet automatisk en e-mail til jer med besked om, at nummeret skal ringet op.

Ventemusik

Gratis Koda-fri ventemusik er inkluderet. Du kan også levere en lydfil med jeres eget valgte ventemusik.

Smarte integrationer

Navneopslag på 118.dk

Når en kunde ringer til din virksomhed, kan du ud over telefonnummeret også se personens navn i fastnettelefonens display. Det er med til at sikre en hurtig identifikation af personen, der ringer.

Indtast et tal

Med funktionen Indtast et tal kan din kunde indtaste sit cpr-nummer eller kundenummer, så du er forberedt på at tale med netop denne kunde, inden du besvarer opkaldet.

Sig et nummer

Efter kunden har indtastet sit nummer, bliver det læst højt via en indspilning som fx "du har indtastet følgende cpr-nummer...". Dermed får kunden bekræftet sine oplysninger.

Integration med IT-systemer

Vi tilbyder integration til mange IT-systemer f.eks. Economics, XMO, Aldente, DentalSuite, Vetvision eller WebCRM. Ved at indtaste CPR-nummer eller kundenummer, kommer oplysningerne om personen eller firmaet automatisk op på skærmen ved opkaldets begyndelse. Det sparer tid og gør jer som virksomhed mere nærværende.

URL-kald

Med et URL-kald kan du indtaste data som fx selvaflæsning af vand og el samt start/slut registrering af arbejdstid. Disse data sendes direkte til fx dit CRM-system, en database eller din webside.

Numre og funktioner

Direkte nummer

Alle medarbejdere kan få et direkte nummer – uanset om medarbejderen har IP-telefon eller mobil.

One number

Med One number ringer både din fastnet- og din mobiltelefon. Du kan vise og modtage opkald enten via dit fastnetnummer eller dit mobilnummer. Hvis du anvender dit mobilnummer både til arbejde og privat, kan du vælge at vise dit fastnetnummer i arbejdstiden og dit mobilnummer uden for arbejdstid.

Udenlandsk nummer

Hvis du har en afdeling og kunder i fx Sverige, kan du få et svensk nummer tilknyttet din danske kundeservice og viderestille de svenske opkald til fx en svensktalende ringegruppe. På den måde kan du sikre, at de svenske kunder taler med rette medarbejdere i din kundeserviceafdeling i Danmark. Det forudsætter dog, at du har adresse og CVR-nr. i landet.

Telefonkonference

Du får et mødenummer, så du kan holde telefonmøder med både kollegaer og eksterne deltagere. Der er ingen begrænsning på antal deltagere.

Fax online (tilkøb)

Du kan modtage og sende fax, selvom I ikke har en faxmaskine. Du beholder dit faxnummer, og sender og modtager fax via en valgt e-mailadresse.

Gratis interne opkald

Alle interne opkald mellem virksomhedens IP-telefoner og mobiltelefoner er gratis. Også selv om medarbejderen har sin mobil med på firmatur i et EU-land.

Samtaleanlæg

IP-bordtelefoner kan anvendes som samtaleanlæg, hvor højttaleren åbnes på en enkelt eller alle telefoner, så der kan gives en besked eller tales sammen uden at man skal hen og løfte røret.

Vil du have hjælp af vores erfarne salgskonsulenter?

Ring til os på

8820 8330

eller udfyld formularen, så ringer vi til dig hurtigst muligt.

 

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon