Automatisér din virksomheds opkald

Funktionerne i Erhvervstelefoni hjælper med at automatisere virksomhedens opkald, så arbejdsdagen glider lidt lettere. Det giver glæde og effektivitet hele vejen rundt. Funktionerne giver mange muligheder og hjælper blandt andet din virksomhed til:

  • Et mere professionelt førstehåndsindtryk, når kunderne ringer.

  • Effektive arbejdsgange med automatisering af opkaldsindstillinger.

  • Bedre kundeservice med hurtig og personlig betjening.

Gør din hverdag nemmere med intelligente telefonifunktioner

Med Erhvervstelefoni får du omstilling, velkomst, statistikmodul og mange andre funktioner i én samlet telefoniløsning. Der er funktioner til både bord- og mobiltelefoner, så alle i virksomheden kan få glæde af telefoniløsningen. Vi hjælper dig med at få det rette telefoni-setup, så du kan give dine kunder hurtig og personlig betjening, når de ringer ind, hvilket giver dem et professionelt førstehåndsindtryk.

Telefonifunktioner, der giver en lettere arbejdsdag

 

Med Erhvervstelefoni fra Norlys får du et hav af funktioner, der alle giver din virksomhed værdi. Disse funktioner sikrer, at du sparer tid, og at dine kunder får den bedste service.

Statistikmodul

Få hurtigt et overblik over din virksomheds opkald med statistikmodulet. Her kan du nemt trække tal på antal opkald - både dem I besvarer og dem, I mister - og på den måde sikre den optimale bemanding. Modulet er inkluderet i alle vores abonnementer.

Læs mere

eSIM

Med eSIM skal du ikke vente på et fysisk simkort, og du kan have flere numre på samme mobiltelefon. eSIM kan benyttes på mobil, tablet, computer og Apple Watch. Du har også mulighed for at tilføje et lokalt dataabonnement, når du rejser i udlandet.

LÆS MERE

4G-tale

Optimer din dækning og samtalekvalitet med 4G-tale, som forbedrer stemmegenkendelse og minimerer baggrundsstøj. Funktionen er inkluderet i alle vores abonnementer.

Læs mere

Wifi-opkald

Brug dit wifi-signal til at opnå bedre dækning, når du skal ringe eller sende og modtage beskeder. Med wifi-opkald undgår du afbrydelser, når mobilnetværket er dårligt eller ikke tilgængeligt. Funktionen er inkluderet i alle vores abonnementer.

Læs mere

Omstillingsbord

Med PC Omstilling får du et visuelt omstillingsbord, så du kan følge udviklingen af telefonhenvendelser på din skærm. Du kan for eksempel se antal opkald i telefonkøen. Funktionen er et tilkøb i dit abonnement.

Læs mere

Integrationsmuligheder

Erhvervstelefoni taler sammen gennem stærke integrationer, som får jeres arbejdsdag til at glide nemmere. Vi har f.eks. enkel PC-integration med Outlook og Google. De fleste integrationer er inkluderet i dit abonnement.

Læs mere

5G på Danmarks bedste netværk

Med 5G stiger hastigheden markant, når du up- og downloader data.

Du kan derfor holde videomøder i høj kvalitet og streame store mængder data uden, at billedet fryser eller hakker. Det gør det nemt at arbejde hjemmefra eller på farten.

Læs mere om 5G

Andre smarte funktioner med Erhvervstelefoni

Vi hjælper dig med at skræddersy det rette telefoni-setup, så du kan give dine kunder hurtig og personlig betjening, når de ringer. Der er masser af muligheder i vores intelligente funktioner.

 

Velkomst og åbningstider

Opkaldsstyring

Køer og ventemusik

Smarte integrationer

Numre og funktioner

Vil du have hjælp af vores erfarne salgskonsulenter?

Ring til os på

8820 8330

eller udfyld formularen, så ringer vi til dig hurtigst muligt.