OBS: Har du spørgsmål om tilmelding til indefrysningsordning, energikrisen, priser og el- og gasregningen? Find hjælp og svar her.

El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Hvorfor kan et mørklækningsgardin understøtte din søvn og døgnrytme i storbyer?

Vi flytter i dag i større grad til byerne og omgiver os med belysning i aften- og nattetimerne. Kunstigt lys om aftenen dækker i dag 80% af kloden (Falchi et. al. 2016).

Amerikanske studier viser, at unge bosiddende i områder med udendørs belysning i aftentimerne oplever kortere søvn, døgnrytmeforstyrrelser, søvnighed i dagtimerne og lavere søvnkvalitet (Ohayon and Milesi, 2016).   

"Men sent om aftenen, så nedtoner vi lyset, så vores hjerner kan omstille sig til, at de skal sove"

Hør, hvordan Ida og Mads justerer lyset til friske morgener og døsige aftener.

Skru op for det grønne lys

Vi bruger alle sammen meget lys, men vi skal stadig passe på miljøet. Så hvis du ikke allerede har det, bør du overveje at skifte til en klimavenlig el-aftale.

Når du køber en klimavenlig el-aftale hos Norlys, er strømmen i din stikkontakt selvfølgelig den samme, som du er vant til - men vi sikrer, at den mængde strøm, du bruger, bliver købt fra grønne energikilder.  

Bestil klimavenlig el

Vil du have spændende nyt?

Og gode sparetips? Få fordelagtige tilbud, og tips, der kan hjælpe dig med at spare på din energiregning. Samtidig kan du følge med i, hvad der sker i Norlys og deltage i vores konkurrencer om fede præmier.

Vi sender dig ca. et nyhedsbrev i måneden.

Tilmeld nyhedsbrev
Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet og Tv


Energi

Chat Udvid chat ikon