El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Internet Plus giver dig den bedste dækning derhjemme

Vil du have den bedste wifi-dækning i dit hjem? Så er vores Internet Plus-abonnement måske noget for dig. 

Det får du med Internet Plus

Internet Plus er til dig, der vil være sikker på den bedste internetoplevelse - uanset hvor i dit hjem, du befinder dig. Med Internet Plus får du, sammen med en forbindelse på 1000 Mbit, to wifi-enheder, der sørger for, at du har et stærkt trådløst netværk i hele dit hus eller din lejlighed. 

De to wifi-enheder er i et stilrent design, der passer ind i de flestes indretning. De to enheder dækker tilsammen op til 200 m2, så det det er mere end rigeligt for de fleste.

Det er nemt selv at installere wifi-enhederne, og netværket er oppe at køre i løbet af få minutter. Se opsætningsguide her

Hvem er Internet Plus til?

Du skal vælge Internet Plus:

  • Hvis du har mange enheder i dit hjem, der skal bruge internettet samtidigt.
  • Hvis du har et stort hus eller en stor lejlighed, hvor det kan være svært for en enkelt router at få signalet ud i alle hjørner.
  • Hvis du bor i en lejlighedsbygning med mange naboer rundt om dig, som alle har hver deres netværk, for at sikre hastighed og stabilitet. 

Hvad betyder mesh? 

Når du sætter dine wifi-enheder til, bliver der skabt et såkaldt mesh-netværk. Et mesh-netværk består af et eller flere hotspots, der i forbindelse med hinanden danner et trådløst netværk. 

Mesh-netværket vil altid sørge for, at din computer, tablet eller mobil bliver forbundet til den wifi-enhed, der giver dig den bedste forbindelse, uanset hvor i dit hjem du befinder dig. 

Sådan får du Internet Plus

Vil du have Internet Plus hjemme hos dig? Vi tilbyder Internet Plus både på internet via fibernet og via kabelnet, afhængigt af adressen.

Se hvad du kan få