Viaplay Total

Timevis af sport, serier, film og børneunderholdning

Med streamingtjenesten Viaplay Total får du sport og underholdning for hele familien. Du kan streame livesport i verdensklasse – herunder Premier League, UEFA Champions League, 3F Superliga og Formel 1. Du får også et stort udvalg af nye film, store danske og internationale serier, børneunderholdning samt alle de nyeste TV3-programmer. Helt uden reklamer.

Livesport i verdensklasse

Med Viaplay Total kan du se det bedste sport – både livesport og spændende sportsdokumentarer og -magasiner. Du kan blandt andet glæde dig til at følge de engelske hold i Premier League, de bedste europæiske fodboldhold i UEFA Champions League, de danske hold i 3F Superliga, Formel 1, NHL og meget mere.

Viaplay for børn 

På Viaplay er der stribevis af film og serier for både små og store børn. Se blandt andet. de elskede DreamWorks-film, Madagascar, Kung Fu Panda og Trolls. Udover film får du tusindvis af episoder af de mest elskede børneserier såsom Gurli Gris, Paw Patrol, Pokémon, LEGO Ninjago og mange flere.

Børneindholdet kan nemt hentes og ses offline, så I er sikret underholdning i sommerhuset eller på bilferien.

Underholdning for enhver smag

Uanset om du er til romantik, action eller komedier, så er der noget for dig på Viaplay. Se blandt andet alle Afdeling Q-filmene, Jurassic World: Dominion, No Hard Feelings og mange flere. Er du mere til serier, kan du bingewatche de mest populære serier, herunder Chicago-serierne, The Irrational, Outlander og The Good Doctor. Med andre ord – Viaplay har noget for enhver smag.

Du kan streame i hele EU og downloade indholdet, så du kan se det offline.

Nyheder hos Viaplay

MasterChef

Jagten på Danmarks største madtalenter byder både på intense auditiondage, overraskende twists og uanede udfordringer på vej mod trofæet – og selvfølgelig en masse talent og madglæde.

Hvorfor skal Rikke være smuk?

I Hvorfor skal Rikke være smuk? reflekterer Rikke over hendes mange år som værtinde på Paradise Hotel og de skønhedsidealer der har fulgt med, og som hun også selv har været med til at skabe.

The Unbearable Weight of Massive Talent

Nicolas Cage spiller Nick Cage, som accepterer et million-tilbud om at deltage i en farlig superfans fødselsdag. Det tager en uventet drejning, da Cage rekrutteres af en CIA-agent og må bruge sine legendariske evner til at blive en ægte actionhelt.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vil du sammensætte din helt egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller er du mere til en fast tv-pakke? Med vores brede udvalg af tv-pakker, kan du vælge lige præcis den underholdning, der passer til dig.