Viaplay Total

Timevis af sport, serier, film og børneunderholdning

Med streamingtjenesten Viaplay Total får du sport og underholdning for hele familien. Du kan streame livesport i verdensklasse – herunder Premier League, Superligaen og Formel 1. Du får også et stort udvalg af nye film, store danske og internationale serier, børneunderholdning samt alle de nyeste afsnit af TV3-realityprogrammerne før alle andre. Helt uden reklamer.

UEFA Champions League

F.C. København har kvalificeret sig til gruppespillet i UEFA Champions League. Det danske hold får kamp til stregen, når de møder Galatasaray, FC Bayern Munchen og Manchester United.

Du kan se alle FCKs kampe i gruppespillet med Viaplay Total:

20. september: Galatasaray - F.C. København kl. 18.45

3. oktober: F.C. København - F.C. Bayern München kl. 21.00

24. oktober: Manchester United - F.C. København kl. 21.00

8. november: F.C. København - Manchester United kl. 21.00

29. november: F.C. Bayern München - F.C. København kl. 21.00

12. december: F.C. København - Galatasaray kl. 21.00

Livesport i verdensklasse

Med Viaplay Total kan du se det bedste sport – både livesport og spændende sportsdokumentarer og -magasiner. Du kan blandt andet glæde dig til at følge de engelske hold i Premier League, de bedste europæiske fodboldhold i Champions League, de danske hold i 3F Superligaen samt en spændende Formel 1-sæson og meget mere.

Viaplay for børn 

På Viaplay er der stribevis af film og serier for de mindste og lidt ældre børn. Du kan blandet andet glæde dig til at se den evigt optimistiske trold, Poppy, i filmen Trolls på verdensturné, der er et sikkert familiehit. Udover film får du tusindvis af episoder af serie-hits såsom Gurli Gris, Paw Patrol, Pokémon og Teletubbies.

Børneindholdet kan nemt hentes og ses offline, så I er sikret underholdning i sommerhuset eller på bilferien. 

Underholdning for enhver smag

Uanset om du er til romantik, action eller komedier, så er der noget for dig på Viaplay. Glæd dig til underholdende familiefilm samt de ikoniske Marvel-film. Er du i humør til serier, kan du streame timevis af de mest populære serier – herunder The Blacklist, Outlander og The Walking Dead.

Du kan streame i hele EU og downloade indholdet, så du kan se det offline.

Nyheder hos Viaplay

Robinson Ekspeditionen

Siden 1998 har Robinson Ekspeditionen budt på episke ven- og fjendskaber, barske konkurrencer og taktiske genistreger – og 25-året for det populære program bliver ingen undtagelse. Jakob Kjeldbjerg byder 22 nye deltagere velkommen i Malaysia med en anderledes overraskelse i ærmet.

Paradise Hotel

Rikke Gøransson er tilbage som vært sammen med Olivia Salo, når de to værtinder byder velkommen tilbage til Paradise Hotel. Og denne gang er der skruet helt op for dramaet, spillet og kærligheden.

En mand der hedder Otto

En mand der hedder Otto fortæller historien om Otto Anderson (Tom Hanks), en gnaven enkemand, der er meget stivsindet. Da en livlig ung familie flytter ind ved siden af, møder han sin sjæleven i den kvikke og højgravide Marisol, hvilket fører til et usandsynligt venskab, der vil vende op og ned på hans verden.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vil du sammensætte din helt egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller er du mere til en fast tv-pakke? Med vores brede udvalg af tv-pakker, kan du vælge lige præcis den underholdning, der passer til dig.