El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Viaplay Total

Timevis af sport, serier, film og børneunderholdning

Med streamingtjenesten Viaplay Total får du sport og underholdning for hele familien. Du kan streame livesport i verdensklasse – herunder Premier League, Superligaen og Formel 1. Du får også et stort udvalg af nye film, store danske og internationale serier, børneunderholdning samt alle de nyeste afsnit af TV3-realityprogrammerne før alle andre. Helt uden reklamer.

Livesport i verdensklasse

Med Viaplay Total kan du se det bedste sport – både livesport og spændende sportsdokumentarer og -magasiner. Du kan blandt andet glæde dig til at følge de engelske hold i Premier League, de bedste europæiske fodboldhold i Champions League, de danske hold i 3F Superligaen samt en spændende Formel 1-sæson og meget mere.

Viaplay for børn 

På Viaplay er der stribevis af film og serier for de mindste og lidt ældre børn. Du kan blandet andet glæde dig til at se den evigt optimistiske trold, Poppy, i filmen Trolls på verdensturné, som er et sikkert familiehit. Udover film får du tusindvis af episoder af serie-hits som Gurli GrisPaw PatrolPokémon og Teletubbies.

Børneindholdet kan nemt downloades, og ses offline, så I er sikret underholdning i sommerhuset eller på bilferien. 

Underholdning for enhver smag

Uanset om du er til romantik, action eller komedier, så er der noget for dig på Viaplay. Glæd dig til underholdende familiefilm samt de ikoniske Marvel-film. Er du i humør til serier, kan du streame timevis af de mest populære serier – herunder The Blacklist, Outlander og The Walking Dead.

Du kan streame i hele EU og downloade indholdet, så du kan se det offline.

Vi anbefaler

Den som dræber

Louise Bergstein, som er tidligere ekspert i profilering og seriemordere, indkaldes for at hjælpe det danske politi med at løse brutale sager og med at opnå en dybere forståelse af forbryderen.

MasterChef

Jagten på Danmarks største madtalenter byder både på intense auditondage, overraskende twists og uanede udfordringer på vej mod trofæet – og selvfølgelig en masse talent og madglæde.

Formel 1

Den 5. marts er der sæsonstart i Formel 1, og første løb skydes i gang i Bahrain. Med hele 23 løb i 2023 er der garanti for masser fart og spænding, når kørerne blandt andet skal forbi Melbourne, Las Vegas og Miami i USA og selvfølgelig den legendariske bane i Monaco.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vi har masser af tv og streaming klar til dig. Vil du helst vælge din egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller vil du bare gerne have det hele?

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon