HBO Max

De største serier og de bedste klassikere

Blockbustere, skelsættende historier og uforglemmelige klassikere, der har gjort os til dem, vi er. Alt sammen på HBO Max.

Få adgang til en verden af den fedeste underholdning

Der er masser af gode serier og film at se frem til. Se blandt andet Game of Thrones, The White Lotus, Billions og Succession.

Se alle de bedste klassikere igen og igen
HBO Max er også fyldt med de bedste klassikere, som du bare vender tilbage til igen og igen. Gense Friends, Twin Peaks, The Wire, Sex and the City og The Sopranos.

Nyheder hos HBO Max

And Just Like That

I anden sæson af And Just Like That er Carrie ved at finde sig til rette i livet som single efter Bigs død. For selvom hun er begyndt at date igen, mener hun ikke, at hun er klar til et forhold endnu. Men ændrer hun mening, når hendes tidligere forlovede, Aidan, dukker op igen?

The Meg 2

Et gigantisk væsen angriber et dybhavsfartøj og ødelægger det, så mandskabet fanges indeni. Dykkereksperten Jonas Taylor hyres til at redde dem fra den ustoppelige trussel: En kæmpemæssig forhistorisk haj ved navn Megalodonen.

The Gilded Age

Sæson to begynder påskemorgen 1883 med nyheden om, at Bertha ansøgning om en loge på Academy of Music er blevet afvist. I Brook House fortsætter Marian sin rejse for at finde sin plads i verden ved hemmeligt at undervise på en pigeskole, mens Ada indleder en ny romance.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vil du sammensætte din helt egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller er du mere til en fast tv-pakke? Med vores brede udvalg af tv-pakker, kan du vælge lige præcis den underholdning, der passer til dig.