Discovery+

Underholdning for enhver smag

Med discovery+ får du adgang til alle Discoverys danske programmer inden for reality, true crime, underholdning og dramaserier. Du kan også se snigpremierer og eksklusive serier, som kun vises på streaming. Derudover medfølger et kæmpe katalog af internationalt Discovery indhold og dokumentarer.

Med discovery+ kan du streame den underholdning, du elsker

Discovery+ har det hele - fiktion, dokumentarer, reality, livsstil og meget mere.

Lige nu kan du blandt andet glæde dig til at følge med i disse nyheder: 'Fboy Island', 'Jaget Vildt', 'Politijagt' og 'Langt fra landsholdet'.

Nyheder på discovery+

Fboy Island

Tre kvinder tager til en eksotisk ø for at finde kærligheden blandt 16 fyre. Den ene halvdel er selverklærede Fboys, som ikke leder efter kærligheden, men kun pengene. Den anden halvdel er Nice Guys, som håber på et seriøst forhold. Pigerne ved bare ikke, hvem der er hvad. Pigerne skal på forskellige dates, hvor de skal vurdere og afsløre, hvilke fyre der er hvad. Der er 250.000 kr. på spil, og pigerne skal dele dem med den fyr, de vælger - men hvis de vælger en Fboy, kan han tage pengene selv.

Jaget Vildt

I den nye sæson af ’Jaget vildt’ er otte kendte danskere igen på flugt fra nogle af Danmarks dygtigste efterforskere. I 10 dage skal de forsøge at holde sig under radaren, inden en helikopter til slut flyver dem ud af landet. Hvem bliver fanget? Og hvem af de kendte er udspekulerede nok til at undslippe efterforskerne?

Langt fra Landsholdet

’Langt fra Landsholdet’ er et nyt program, hvor vi følger 10 kendte mænds kamp for at lære at spille håndbold, inden de skal spille en finale mod et allstar-hold bestående af nogle af de bedste, tidligere kvindelige landsholdsspillere. To tidligere landsholdsspillere i håndbold har sat sig for at føre et hold forudsætningsløse kendte, danske mænd til storhed i den danske nationalsport, håndbold. Problemet er bare, at spillerne har det til fælles, at de aldrig nogensinde har spillet håndbold.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vil du sammensætte din helt egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller er du mere til en fast tv-pakke? Med vores brede udvalg af tv-pakker, kan du vælge lige præcis den underholdning, der passer til dig.