C More – film og serier du skal se!

Er du vild med krimi? Så er C More den rette streamingtjeneste for dig. Få adgang til en verden af nordiske og udenlandske krimiserier i høj kvalitet.

Stream film og serier i verdensklasse

Der er lige kommet spritnye BECK-film – og dem ser du eksklusivt på C More.

C More har desuden samtlige 48 BECK-film tilgængelige, så det er bare om at streame løs, hvis du er BECK-fan. Se også flere nordiske krimier som Natrytterne, Bäckström og Rebecka Martinsson. C More er stærke på nordisk krimi generelt, men kan også tilbyde drama og komedier.

Vi anbefaler

Mord i Skærgården sæson 9

Det her er svensk krimi, når det er bedst. Serien er baseret på Viveca Stens krimiromaner om anklageren Nora Linde, som opklarer mordsager i Stockholms skærgård. Men skærgården er måske ikke helt så fredfyldt, som det kan se ud til ved første øjekast. Niende sæson byder på en mystisk historie om menneskesmugling, fundet af skeletter i skoven og en stalker der bringer Alexander i livsfare.

Thou Shalt Not Kill

Er du vild med drama og krimi, så er denne italienske krimi, om den stædige efterforsker Valeria Ferro, lige noget for dig. Valeria Ferro opklarer komplicerede mord relateret til jalousi, skænderier og undertrykt vrede. Samtidig dukker fortidens spøgelser op, da Valerias mor bliver løsladt fra fængslet efter 17 lange år.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vil du sammensætte din helt egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller er du mere til en fast tv-pakke? Med vores brede udvalg af tv-pakker, kan du vælge lige præcis den underholdning, der passer til dig.