C More – film og serier du skal se!

Er du vild med krimi? Så er C More den rette streamingtjeneste for dig. Få adgang til en verden af nordiske og udenlandske krimiserier i høj kvalitet.

Stream film og serier i verdensklasse

Der er lige landet en ny Beck film på C More, så nu kan du se alle 50 Beck-film. Du kan også glæde dig til at se nordiske krimiserier som Sandheden og internationale hits som Dr. Death. Krimi er det stærkeste kort på C More, men du finder også masser af film, dramaer og komedier.

Vi anbefaler

Beck#50

I Beck – Dødvande findes en kriminel mand brutalt myrdet i sin lejlighed. Han var kendt for sin medvirken i et stort røveri af en pengetransport, hvor udbyttet aldrig er fundet, selvom alle indblandede blev pågrebet. Men under drabsefterforskningen tager alt en chokerende drejning for politiet, da en af deres egne forsvinder. Beck – Dødvande er film nr. 50 i serien med Peter Haber som Martin Beck.

Sandheden

Iris Broman er mærket af en personlig tragedie. Hun har forladt Stockholm og er ny chef for gruppen for Henlagte Sager i Malmø. Samme dag som hun tiltræder i sit nye job, gør man et makabert fund i skoven, og en henlagt sag bliver aktuel igen. Livet vendes på hovedet for flere mennesker, og deres skæbner flettes sammen. Sandheden er et svensk kriminaldrama med Sofia Helin og Hedda Stiernstedt.

Dr. Death – sæson 2

Virkelighedsbaseret dramathrillerserie om den chokerende skandale med Paolo Macchiarini og hans arbejde på Karolinska Sjukhuset i Stockholm. Da journalisten Benita Alexander (Mandy Moore) kontakter Paolo Macchiarini (Edgar Ramirez) til en artikel, udviskes grænsen mellem det private og det professionelle, og hendes liv ændrer sig for altid.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vil du sammensætte din helt egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller er du mere til en fast tv-pakke? Med vores brede udvalg af tv-pakker, kan du vælge lige præcis den underholdning, der passer til dig.