El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Vi er rivende udvikling og søger nu flere Strategic Sourcing Managers til vores Category Management funktion

Ansøgningsfrist løbende | Strategic Sourcing Managers

Har du bred erfaring inden for strategisk indkøb og er du stærk i dine leverandørrelationer? Trives du i en selvstændig rolle med ansvar for at drive og udvikle dine egne indkøbsområder? Og har du lyst til at være med til at udvikle vores Category Management funktion til det næste niveau? Så kunne du med stor sandsynlighed være én af vores nye Strategic Sourcing Managers til vores Tele, Digital og Energi-forretning!

Du vil få en unik mulighed for give dit synlige bidrag til udviklingen af vores samlede Category Management funktion i Norlys-koncernen, der er Danmarks største energi- og telekoncern.

 | Sted: Silkeborg

Du bliver en del af en Category Management funktion i rivende udvikling
Du vil blive en del af vores Category Management funktion, som har ansvaret for strategisk indkøb til hele vores koncern. Her vil du indgå i vores Tele-, Digital- og Energiteam på 4, som understøtter udviklingen af vores Tele-, Digital- og Energi-forretning på indkøbssiden.

Lige nu har vi et stort fokus på at realisere indkøbssynergier og skabe effektive processer samt at udvikle vores Category Management funktion til et nyt niveau. Denne rejse vil du naturligt blive en del af, særligt på leverandørsiden.

Dit arbejdssted vil være i Silkeborg, men du skal påregne jævnlig transport til vores øvrige destinationer i Jylland.

Du får et ansvar for at drive dine egne indkøbsområder
Du vil få ansvaret for at drive dine egne indkøbsområder i samarbejde med vores Category Manager. Derudover er det din rolle at supportere udviklingen af indkøbsstrategier og handleplaner inden for specifikke områder og kategorier. Du vil få ansvaret for sourcing inden for dit eget område, eksempelvis passive materialer til entreprenør- og anlægsarbejde i vores fiber- og coax net eller aktivt kundeudstyr, eksempelvis routere og TV-bokse.

Dine primære arbejdsopgaver vil være centraliseret omkring:

  • Strategisk sourcing, leverandørstyring og leverandørudvikling
  • Leverandørforhandling og udarbejdelse af leverandørkontrakter
  • Sparring med forretning og Category Manager på kommercielle beslutninger
  • Stakeholder management
  • Ad hoc opgaver af administrativ karakter

Du vil være en succes, når du formår at udfordre og støtte vores Tele-, Digital- og Energi-forretning til at træffe de rette beslutninger på indkøbssiden og når du formår at indgå attraktive og langsigtede aftaler med vores leverandører til gavn for både os og dem.

Du er stærk i dine leverandørrelationer og har lyst til at udvikle dig sammen med os
Du har en længerevarende uddannelse på kandidatniveau suppleret med minimum 5 års erfaring fra en lignende funktion, hvor du har arbejdet med strategisk indkøb ud fra et helhedsperspektiv. Derudover er det klart en fordel, hvis du er branchekendt og forstår markedsdynamikkerne.

Du er en robust og erfaren forhandler og motiveres af at indgå og udvikle attraktive kontrakter og leverandørsamarbejder, der gør en forskel for forretningen. Du motiveres af at kunne se synlige resultater af din indsats og tager selvstændigt ansvar for at skabe dem. Du er god til at skabe konstruktive og værdiskabende leverandørrelationer og er en tillidsfuld intern, såvel som ekstern samarbejdspartner.

Du er en erfaren MS Office bruger og har ønskværdigt kendskab til Scanmarket, Dynamics AX, D365, Targit, Power BI eller lign. Derudover mestrer du engelsk i både skrift og tale på forhandlingsniveau.

Du bliver en del af Danmarks største energi- og telekoncern
Vi tilbyder et job i en koncern i rivende udvikling og med et stærkt økonomisk fundament. Hos os er der en naturlig sammenhæng mellem udfordringer, udvikling og succes. Vi er en organisation med højt til loftet, gode udviklingsmuligheder og konkurrencedygtige ansættelsesforhold. Vi holder hinanden op på vores værdier og vi tror på, at trivsel og performance går hånd i hånd. Det er vores overordnede ambition, at du udvikler dig og øger din markedsværdi, når du er hos os.

Er det noget for dig?
Er du nysgerrig på at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Category Manager Henrik Bendix Jensen på tlf. 4015 7867.

Ansøgningsfrist
Vi afholder samtaler løbende og tager annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat, så send os din ansøgning hurtigst muligt via vores online rekrutteringssystem.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Norlys
Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 735.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

Søg stillingen

Søg her

Giv os Feedback om jobopslaget

Feedback jobopslag

Kontakt

Henrik Bendix Jensen
Category Manager

Telefon: 40157867
E-mail: hjense@norlys.dk

 

Tilbage til oversigten