OBS: Har du spørgsmål om tilmelding til indefrysningsordning, energikrisen, priser og el- og gasregningen? Find hjælp og svar her.

El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Viaplay Film & Serier

- masser af underholdning for hele familien

Viaplay Film & Serier

Viaplay er en streamingtjeneste med masser af underholdning for hele familien. På Viaplay er du sikret et stort udbud af nye film, store danske og internationale serier, et helt børneunderholdnings-univers samt alle sæsoner af TV3-realityprogrammerne. Helt uden reklamer. 

Elsker du serier, og kan du sagtens se timevis af din yndlings i træk? Den omfattende samling af serier på Viaplay, giver dig rig mulighed for dette. Du kan bl.a. streame hele samlingen af kultserien Lost, komedieserien The Office eller den anmelderroste Fargo. 

Start videoen og få et sneak-peek af hvad du kan glæde dig til – og læs mere om de enkelte kategorier nedenfor.

Film og serier for hele familien 

På Viaplay er du sikret underholdning for enhver smag. Uanset om du er til romantik, action eller komedier, så er der noget for dig. Glæd dig til underholdende familiefilm samt de ikoniske Marvel-film. Er du i humør til serier, kan du streame timevis af de mest populære serier – herunder The Blacklist, Outlander og The Walking Dead.

Du kan streame i hele EU og downloade indholdet, så du kan se det offline.

Nyheder hos Viaplay

Paradise sæson 2

Velkommen til Paradise. Fest, troskab, og overlevelse. Spil med alle, men stol på ingen – for hvem ved, om taktik eller venskab sejrer i sidste ende?

Riget Exodus

Da en søvngænger i et mareridt tilkaldes af en mystisk stemme, må hun rejse til Riget for at rense stedet for onde ånder, samtidig med at en svensk overlæge må tackle ydmygelser og dansk arrogance.

Elvira

Elvira arbejder som receptionist på et bordel, der ejes af hendes barndomsven, politimanden Køster. Da en sexarbejder forsvinder, begynder Elvira at efterforske sagen, hvilket får dramatiske konsekvenser.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vi har masser af tv og streaming klar til dig. Vil du helst vælge din egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller vil du bare gerne have det hele?

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet og Tv


Energi

Chat Udvid chat ikon