El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Viaplay Film & Serier

- masser af underholdning for hele familien

Viaplay Film & Serier

Viaplay er en streamingtjeneste med masser af underholdning for hele familien. På Viaplay er du sikret et stort udbud af nye film, store danske og internationale serier, et helt børneunderholdnings-univers samt alle sæsoner af TV3-realityprogrammerne. Helt uden reklamer. 

Elsker du serier, og kan du sagtens se timevis af din yndlings i træk? Den omfattende samling af serier på Viaplay, giver dig rig mulighed for dette. Du kan bl.a. streame hele samlingen af kultserien Lost, komedieserien The Office eller den anmelderroste Fargo. 

Start videoen og få et sneak-peek af hvad du kan glæde dig til – og læs mere om de enkelte kategorier nedenfor.

Film og serier for hele familien 

På Viaplay er du sikret underholdning for enhver smag. Uanset om du er til romantik, action eller komedier, så er der noget for dig. Glæd dig til underholdende familiefilm samt de ikoniske Marvel-film. Er du i humør til serier, kan du streame timevis af de mest populære serier – herunder The Blacklist, Outlander og The Walking Dead.

Du kan streame i hele EU og downloade indholdet, så du kan se det offline.

Nyheder hos Viaplay

Paradise

Det er et nyt og forandret Paradise, der møder årets deltagere, når de flytter ind i helt nye omgivelser tæt på Stillehavet. Det er dog ikke kun lokationen, som er ny – spillereglerne er også lavet om, og her er kampen om at få en stol til partnerceremonierne helt essentiel. En stol betyder nemlig overlevelse på Paradise.

The Father

Anthony er en kultiveret mand, men han har Alzheimers, og det skaber store udfordringer for hans omsorgsfulde datter Anne. Da hans greb om virkeligheden smuldrer, må Anne træffe et svært valg. Anthony Hopkins spiller hovedrollen i drama- og mysterieserien ’The Father’.

Croods – en ny tid

Croods-flokken har brug for mere plads, så den første forhistoriske familie begiver sig ud i verden på jagt efter et mere sikkert sted at slå sig ned. Da de opdager et idyllisk, muromgivet paradis, som opfylder alle deres behov, tror de, at deres problem er løst. Der er kun én udfordring – Familien Bedrested bor der allerede.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vi har masser af tv og streaming klar til dig. Vil du helst vælge din egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller vil du bare gerne have det hele?