El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Føl dig helt tryg. Alarm med vagtordning 24/7  

Tryghed er at vide, at du med SmartHome Komfort & Sikkerhed+ får tilknyttet en vagtordning til dit alarmsystem. Døgnet rundt. Året rundt.

Vagtordning godkendt af Rigspolitiet

Med et Komfort & Sikkerhed+ får du automatisk vagtordning med i dit abonnement. Vi samarbejder med Den Jyske Kontrolcentral, som både er godkendt af Rigspolitichefen og forsikringsselskaberne. Den Jyske Kontrolcentral er døgnbemandet af specialuddannede alarmoperatører og er en af Danmarks største.

Hvad får du i din vagtordning?

Vagtcentral

Du får alarmovervågning af en døgnbemandet vagtcentral, der sidder klar til at reagere 24/7, hvis din alarm går. Alarmovervågningen er inklusiv i dit abonnement.

Vagtudrykning

Du får adgang til landsdækkende vagtservice, som du kan tilkalde efter behov. Vagterne rykker ud 24/7. Du betaler pr. udrykning.

Bare rolig. Går din alarm, er vagterne vågne

Den Jyske Vagtcentral reagerer på din alarm 24 timer i døgnet. Når vagtcentralen registrerer en alarm, får du (eller dine kontaktpersoner) et personligt opkald. Sammen med dig beslutter vi, om alarmen bare skal slås fra. Eller om vi skal sende en professionel vagt ud

Hvad koster vagtudrykning dig?

Du betaler ikke for alarmovervågning og opkald. Men først i det øjeblik du ønsker, at vi skal sende en vagt.

Vagtudrykning (pris og inkl. tid): kr. 799 inkl. for første halve time

Ekstra tid på stedet (pris og tid): kr. 199 pr. påbegyndt 15 min.

Afdækning op til 40x40 cm.: kr. 625

Afdækning større end 40x40 cm.: kr. 1.250

Få gode råd til at vælge den rigtige løsning

Vi vil gerne hjælpe dig med at vælge den SmartHome løsning, der passer til din hverdag. Få vores anbefalinger til valg af løsning. Det er gratis og uforpligtende.