El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Bare rolig. Du kan føle dig helt tryg.

Med SmartHome Komfort & Sikkerhed+ får du nemlig tilknyttet en vagtordning til dit alarmsystem. Døgnet rundt. Året rundt.

Bare rolig. Går din alarm, er vagterne vågne.

Med et abonnement på SmartHome Komfort & Sikkerhed+ får du automatisk en vagtordning med i dit abonnement. Vi samarbejder med Den Jyske Kontrolcentral, som både er godkendt af Rigspolitichefen og forsikringsselskaberne. Den Jyske Kontrolcentral er døgnbemandet af specialuddannede alarmoperatører og er en af Danmarks største. Når vagtcentralen registrerer en alarm, får du (eller dine kontaktpersoner) et personligt opkald. Sammen med dig beslutter vi, om alarmen bare skal slås fra, eller om vi skal sende en professionel vagt ud

Det får du i din vagtordning

Vagtcentral

Aarmovervågning af en døgnbemandet vagtcentral, der sidder klar til at reagere 24/7, hvis din alarm går. Alarmovervågningen er inklusiv i dit abonnement.

Vagtudrykning

Adgang til landsdækkende vagtservice, som du kan tilkalde efter behov. Vagterne rykker ud 24/7. Du betaler pr. udrykning.

Få gode råd til at vælge den rigtige løsning

Vi vil gerne hjælpe dig med at vælge den SmartHome løsning, der passer til din hverdag. Få vores anbefalinger til valg af løsning. Det er gratis og uforpligtende.

Hvad koster en vagtudrykning?

Du betaler ikke for alarmovervågning og opkald. Men først i det øjeblik du ønsker, at vi skal sende en vagt.

Vagtudrykning (pris og inkl. tid): kr. 799 inkl. for første halve time

Ekstra tid på stedet (pris og tid): kr. 199 pr. påbegyndt 15 min.

Afdækning op til 40 x 40 cm.: kr. 625

Afdækning større end 40 x 40 cm.: kr. 1.250