Et sikkert hjem med SmartHome

Få et alarmsystem, der automatisk slår til, når der ikke er nogen hjemme. Og af sig selv fortæller dig, hvis du har glemt at lukke et vindue.

Fra du bestiller, går der kun få dage, til du er i gang med SmartHome. Og det bedste af det hele: Du behøver hverken lægge alle dine sparepenge i alarmudstyr eller en installatør for at gøre dit hjem mere sikkert.

Intelligent alarmsystem med vagtordning

Med en alarmløsning fra SmartHome får du automatisk tryghed. Ved hjælp af Geo-fencing (en måde at styre dit hjem på ved hjælp af din fysiske lokation), registrerer din alarm, når du og din familie går og kommer. Og alarmen kobler sig selv til og fra – uden at du aktivt selv skal taste en kode eller bruge en brik.

Med SmartHome Komfort & Sikkerhed+ overvåger specialuddannede operatører din alarm døgnet rundt. Hvis alarmen går, får du straks besked. Med få klik kan du hurtigt beslutte om, alarmen bare skal slås fra, eller om du vil have en professionel vagt ud til dit hjem.

Vi samler på glade og trygge brugere

"Jeg kan med ro tage afsted på arbejde, ferie eller til sport, når jeg ved, at mit hjem bliver overvåget. Det giver også en tryghed, at man kan sove uden at være bange for indbrud eller lignende. Eksempelvis når vi er på ferie er det godt at vide, at nogen holder øje med huset så længe."

- Troels, 55 år

Forebyg indbrud fra telefonen

Måske du allerede har timer på dine lamper, så lyset tænder og slukker, selvom du ikke er hjemme? Med SmartHome-appen kan du styre lyset direkte fra din smartphone - også når du ikke er hjemme. Det kan være med til at forebygge indbrud, da timerstyret lys gør det svært for eventuelle indbrudstyve at vurdere, om der er nogen hjemme.

"Huskede jeg nu at lukke vinduet i stuen?". Vi kan vist alle blive i tvivl nogle gange. Med SmartHome kan du trygt forlade dit hjem, for du får en besked i appen, hvis du har glemt at lukke en dør eller et vindue. Du kan også se, om døren er blevet åbnet, og om der er nogen hjemme. 

Få hjælp af vores specialister

Vores SmartHome-specialister sidder altid klar til at svare på dine spørgsmål, og hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning. Ønsker du at høre mere om SmartHome, så ring til os på 70261691 eller lad os ringe dig op.

Et sikkert hjem

Sammensæt selv din alarmløsning

Med SmartHome bestemmer du selv, hvor lidt eller meget der skal til for at gøre dit hjem trygt, sikkert, smart og bekvemt. Du kan frit vælge i mellem tre startpakker alt efter om du ønsker den fulde alarmløsning med vagtordning eller en løsning med færre produkter.

 

For du kan få alt hvad hjertet begærer: Sensorer, sirener, dørlåse og overvågningskameraer. Du bestemmer selv, hvor meget sikkerhed du vil have i din alarmløsning. Og du kan altid tilføje eller fjerne enheder, hvis dit behov ændrer sig. Alle enheder kan nemt forbindes trådløst til SmartHome-boksen.

Meget mere end en alarm

"Fik jeg slukket strygejernet?". Slip for tvivlen, når du er ude. Med SmartHome kan du tænde og slukke dine stikkontakter fra mobilen, uanset hvor du er - eller sætte dem til at slukke helt automatisk.

Og så er det slut med at komme hjem til en kold bolig, når du har været på weekendtur eller ferie. Du kan nemlig styre varmen fra mobilen med intelligent varmestyring. Over tid lærer SmartHome dine vaner at kende og hvilken temperatur, du plejer at have.

Se alle funktioner

Kom i gang med det samme

En, to, tre – og du er i gang med dit nye smarte hjem.

  1. Vælg startpakke

  2. Download SmartHome-appen

  3. Installer dine smarte enheder. Det er nemt, hurtigt og du kan gøre det hele selv.

Sådan bruger du SmartHome

Vælg din startpakke

Du kan vælge mellem tre forskellige abonnementer og startpakker. Komfort, Komfort & Sikkerhed og Komfort & Sikkerhed+. Vælg abonnement ud fra hvor mange smarte funktioner, du vil have i din SmartHome-løsning.

Komfort


49,- pr. md.


Adgang til SmartHome app’en for alle i husstanden

Se hvornår familiemedlemmer kommer hjem

Intelligent styring af varme, lys og el-apparater

 

Startpakke

995,-

Pakken Indeholder:

1 stk. SmartHome-boks

1 stk. Philips Hue pære

1 stk. Smart-stik

1 stk. Multisensor

Gå til shop

Komfort & Sikkerhed

149,- pr. md.


Få alle funktionerne fra Komfort abonnementet

Smart dørlås og indbrudsalarm med automatisk video

Advarsler ved røg, vandlækage, åbne døre eller vinduer.

 

Startpakke

1495,-

Pakken Indeholder:

1 stk. SmartHome-boks

1 stk. HD-videokamera

1 stk. Smart-stik

1 stk. Multisensor

1 stk. Dør/vindue sensor

1 stk. Fjernbetjening

Gå til shop

Komfort & Sikkerhed+

249,- pr. md.


Få alle funktionerne fra Komfort & Sikkerhed abonnementet

Kommandocentral og vagtudrykning

 

Startpakke

1495,-

Pakken Indeholder:

1 stk. SmartHome-boks

1 stk. HD-videokamera

1 stk. Smart-stik

1 stk. Multisensor

1 stk. Dør/vindue sensor

1 stk. Fjernbetjening

Gå til shop

Hvad får du for dit abonnement?

Dit abonnement sikrer dig adgang til forskellige funktioner i SmartHome appen. Vi forbedrer og udvikler løbende appen med ny funktionalitet for at give dig de bedst mulige oplevelser. Og uanset hvilket abonnement, du vælger, sørger  vi for, at din løsning altid er opdateret.


Derudover får du blandt andet:

  • Adgang til SmartHome-support, hvor du kan få hjælp til opsætning og eventuelle udfordringer

  • Datasikkerhed. Vi videregiver ikke dine data.

  • Mulighed for at lagre video i skyen (gælder kun 'Komfort & Sikkerhed' og 'Komfort & Sikkerhed+')

  • Et back up-simkort, så dine enheder går over på mobildata, hvis dit internet svigter (gælder kun 'Komfort & Sikkerhed' og 'Komfort & Sikkerhed+')

Ta' en uforpligtende snak med en af vores SmartHome-specialister

Vores SmartHome-specialister sidder altid klar til at svare på dine spørgsmål, og hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning. Ønsker du at høre mere om SmartHome, så ring til os på 70261691 eller lad os ringe dig op.

Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Det er gratis og uforpligtende.