El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Gør hjemmet trygt. Og livet lettere for dig

SmartHome passer på dit hjem. Og sikrer dig, at alt er, som det skal være. Nemt og bekymringsfrit.

Mere end en alarm. Mindre at bekymre sig om 

SmartHome giver dig automatisk tryghed. Alarmen kobler sig for eksempel selv til, når du tager hjemmefra. Hoveddøren låser automatisk, når du forlader hjemmet. Lyset tænder og slukker i løbet af dagen, så det ligner, der er nogen hjemme. Og SmartHome app’en giver dig besked, hvis du har glemt at lukke et vindue.

Se alle funktioner

Gå trygt ud af døren

Med SmartHome kan du nemt automatisere dit hjems rutiner. Så du trygt kan tage hjemmefra og komme hjem igen med sindsro.

07.50         Alarm tilsluttet

Fordi hjemmet er tomt

07.49         Døren er låst

Fordi hjemmet er tomt

07.49         Alt lys er slukket

Fordi hjemmet er tomt

07.48         Maja forlod hjemmet

Besked sendes når hjem forlades

Føl dig sikker med intelligent belysning

Hold ubudne gæster på afstand med intelligent lys. Med SmartHome kan du ”afspille” din hverdag eller styre lyset på afstand, så det ser ud som om, der er nogen hjemme (anbefales af Det Kriminalpræventive Råd og Politiet).

Indstil for eksempel automatisk lyset i stuen til at tænde når det bliver mørkt, eller når du er i rummet. Og indstil natlampen til at slukke på det tidspunkt, du som regel går i seng.

Bare rolig. Alle er hjemme

Har du svært ved at nyde dit weekendophold, når du ved, at teenagedatteren er i byen? Kommer hun godt hjem? Med SmartHome får du en besked, når familiemedlemmer kommer hjem eller tager afsted.

Fra skeptisk til sindsro. Sådan siger Marianne

"Jeg var lidt skeptisk til at starte med … og tænkte, at det var ikke noget jeg havde brug for. Jeg må nu sige … at være sikker på, at lyset på børneværelserne er slukket og døren er låst, når den ældste går alene i skole. Det giver mig en helt ny ro"

Marianne 37 år, mor til to

Forebyg indbrud. Alarmklistermærker er præventive

Undersøgelser viser, at 7 ud af 10 indbrudsforsøg afværges med alarmklistermærker.

Som en del af SmartHome Komfort & Sikkerhed og Komfort & Sikkerhed+ får du 4 klistermærker, som du frit kan klæbe på døre og vinduer. Det virker præventivt og signalerer, at du har sikret dit hjem med et alarmsystem.

Se startpakker

Alarmen der selv kobler sig til og fra

Er du en af dem, der ikke kobler alarmen til, når du forlader hjemmet? Fordi du glemmer det, eller fordi du ikke lige orker det? Med SmartHome Komfort & Sikkerhed og Komfort & Sikkerhed+ får du en intelligent alarm, der automatisk slår til, når der ikke er nogen hjemme. Og den slår selv fra igen, når du kommer hjem.

Se mere om intelligent alarmsystem

Et værn af vagter, du kan kalde på

Med SmartHome Komfort & Sikkerhed+ overvåger specialuddannede operatører din alarm døgnet rundt. Hvis alarmen går, får du straks besked. Med få klik kan du hurtigt beslutte om, alarmen bare skal slås fra. Eller om du vil have en professionel vagt ud til dit hjem.

Se mere om vagtordning

FAQ – få svar på ofte stillede
spørgsmål om SmartHome

 

Se flere ofte stillede spørgsmål

 

Kan du selv installere SmartHome i dit hjem?

Ja, SmartHome er udviklet til, at alle nemt kan finde ud af at sætte systemet op. Det kræver ikke en professionel installatør. App’en indeholder detaljerede installationsinstruktioner, som du kan følge.

Hvordan kan SmartHome hjælpe dig med at kontrollere dit hjem?

SmartHome indeholder en række smarte og intelligente funktioner, som hjælper dig med at have kontrol over dit hjem fra én app. Blandt disse funktioner er: et intelligent alarmsystem, intelligent lysstyring, intelligent varmestyring og intelligent dørlås.

Hvor sikker er SmartHome?

SmartHome kan ikke kontrolleres af en tredjepart uden dit samtykke. Kommunikationen mellem din SmartHome-boks, dine enheder og din app er sikkert krypteret på alle tidspunkter. Og det er derfor beskyttet mod angreb fra internettet. Du kan være sikker på, at ingen har adgang til dit SmartHome system eller tilbehør og enheder dertil.

Hvordan bruger SmartHome din mobiltelefons placeringsdata?

SmartHome indsamler placeringsdata fra din telefon for at finde ud af, om du er hjemme eller væk fra hjemmet. For at beskytte dit privatliv gemmer SmartHome disse data som afstand fra dit hus og ikke som længdegrad og breddegrad.

Få gode råd til at vælge den rigtige løsning

Vi vil gerne hjælpe dig med at vælge den SmartHome løsning, der passer til din hverdag. Få vores anbefalinger til valg af løsning. Det er gratis og uforpligtende.