El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Et intelligent alarmsystem. Det kobler sig selv til og fra

Få et alarmsystem, der automatisk slår til, når der ikke er nogen hjemme. Og af sig selv fortæller dig, hvis du har glemt at lukke et vindue.

Hold øje med hele dit hjem. Fra én app

Med en alarmløsning fra SmartHome får du en app, hvor du nemt kan se, om alt er som det skal være i dit hjem. Du kan blandt andet:

  • Slå alarmen til og fra, uanset hvor du er

  • Se live video fra dit hjem

  • Få besked, hvis ubudne gæster går i alarmen

  • Få besked, når familiemedlemmer kommer hjem

  • Få besked, hvis røgalarmen går

  • Tænde og slukke for belysning og andre elektriske apparater

Din alarm kender dig. Og din familie

Med en alarmløsning fra SmartHome får du automatisk tryghed. Ved hjælp af Geo-fencing (en måde at styre dit hjem på ved hjælp af din fysiske lokation), registrerer din alarm, når du og din familie går og kommer. Og alarmen kobler sig selv til og fra – uden at du aktivt selv skal taste en kode eller bruge en brik.


Sammensæt selv din tyverialarm

Sensorer, sirener, dørlåse og overvågningskameraer. Med SmartHome bestemmer du selv, hvor meget sikkerhed du vil have i din alarmløsning. Alle enheder kan forbindes trådløst til SmartHome boksen.


Få en intelligent alarm i løbet af få dage

Vær på forkant og gør dit hjem trygt, før tyven kommer på besøg. Fra du bestiller, går der kun få dage til du er i gang med SmartHome. Og det bedste af det hele, du behøver hverken meget alarmudstyr eller en installatør for at gøre dit hjem mere sikkert.

Send en vagt, hvis alarmen går

Med SmartHome Komfort & Sikkerhed+ overvåger specialuddannede operatører din alarm døgnet rundt. Hvis alarmen går, får du straks besked. Med få klik kan du hurtigt beslutte om, alarmen bare skal slås fra. Eller om du vil have en professionel vagt ud til dit hjem.

Se Vagtordning

Vælg startpakke og abonnement. Så er du i gang

SmartHome startpakken er hjertet i din intelligente alarmløsning. Og du kan altid føje flere smarte enheder til din løsning.

Se startpakker

Enheder til alarmsystemet

Videoovervågning

Med SmartHome videoovervågning kan du på telefonen se live video fra dit hjem, når du ikke er hjemme. Du kan tjekke ind og se, hvad børnene og kæledyret laver. Og går alarmen, gemmes videooptagelse automatisk i 24 timer.

Intelligent dørlås

Med en smart dørlås behøver du ingen nøgle. Døren låser automatisk, når du forlader hjemmet og åbner, når du kommer hjem. Gæster kan få adgang med en midlertidig adgangskode. Du kan også låse døren op fra mobilen, når du ikke er hjemme.

Bevægelsessensor

En bevægelsessensor udløser alarmen lige så snart, den registrerer en bevægelse indenfor dens synsfelt. Du kan med fordel koble flere sensorer til din SmartHome løsning, så du dækker flere zoner i dit hjem.

Sirene alarm

En sirenealarm vil larme højlydt, hvis der skulle være ubudne gæster i dit hjem. Sirenen sættes i en stikkontakt og kobles sammen med det intelligente alarmsystem fra SmartHome. I de fleste tilfælde vil lyden skræmme tyvene væk. Lyden alarmerer samtidig naboer og forbipasserende.

Vagtordning

Med SmartHome Komfort & Sikkerhed+-pakken får du en vagtordning i samarbejde med Den Jyske Kontrolcentral. Det betyder, at hvis din alarm går, rykker et vagtværn ud (særskilt afregning) – med mindre du selv kobler den fra. På den måde får du ekstra tryghed. 24/7. Året rundt.

Smart vindue- og dørsensor

Med en dør- og vinduessensor kan du sikre dit hjem mod ubudne gæster. De intelligente sensorer giver dig besked, hvis du har glemt at lukke en dør eller et vindue. Du kan også se, om døren er blevet åbnet, og om der er nogen hjemme.

Røgalarm

En røgalarm giver dig sikkerhed i forbindelse med varme og røgudvikling i hjemmet. Hvis røgalarmen registrerer ild eller røg, larmer den højlydt og giver dig samtidig en notifikation på mobilen.

Vandlækage sensor

Med en smart vandlækage sensor får du tryghed for, at der ikke er sprængte rør i dit hjem. Du får notifikation på mobilen, hvis sensoren registrerer vandlækage.

Meget mere end en alarm. Et intelligent hjem

Med en alarmløsning fra SmartHome kan du også nemt automatisere dit hjems rutiner. Så du trygt kan tage hjemmefra.

07.50 Alarm tilsluttet
Fordi hjemmet er tomt

07.49 Døren er låst
Fordi hjemmet er tomt

07.49 Alt lys er slukket
Fordi hjemmet er tomt

07.48 Maja forlod hjemmet
Besked sendes når hjem forlades

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere om SmartHome?

Vores SmartHome-team sidder altid klar til at svare på dine spørgsmål, og hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning. Ønsker du at høre mere om SmartHome, så ring til os på 70261691 eller lad os ringe dig op.

Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Det er gratis og uforpligtende.  

Du giver nu Norlys Energi A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.

Forebyg indbrud. Alarmklistermærker er præventive

Undersøgelser viser, at 7 ud af 10 indbrudsforsøg afværges med alarmklistermærker.

Som en del af SmartHome Komfort & Sikkerhed får du 4 klistermærker, som du frit kan klæbe på døre og vinduer. Det virker præventivt og signalerer, at du har sikret dit hjem med et alarmsystem.

FAQ – få svar på ofte stillede
spørgsmål om SmartHome

 

Se flere ofte stillede spørgsmål

 

Kan du selv installere SmartHome i dit hjem?

Ja, SmartHome er udviklet til, at alle nemt kan finde ud af at sætte systemet op. Det kræver ikke en professionel installatør. App’en indeholder detaljerede installationsinstruktioner, som du kan følge.

Hvorfor skal du betale abonnement for at få SmartHome app’en?

Abonnementet giver dig adgang til at styre og kontrollere dit hjem fra én samlet app. Hvor lidt og hvor meget funktionalitet, der er tilgængeligt i app’en afhænger af dit valg af abonnement. Vælger du et Komfort & Sikkerhed eller et Komfort & Sikkerhed+ abonnement får du både et alarmsystem med mulighed for vagtordning og et SmartHome system, du kan styre fra én app. Derudover sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller oplever udfordringer.

SmartHome løsningen, herunder app’en, vil hele tiden blive udviklet og forbedret, så dit hjem kan blive endnu smartere.

 

 

 

Hvor sikker er SmartHome?

SmartHome kan ikke kontrolleres af en tredjepart uden dit samtykke. Kommunikationen mellem din SmartHome-boks, dine enheder og din smartphone er sikkert krypteret på alle tidspunkter. Og det er derfor beskyttet mod angreb fra internettet. Du kan være sikker på, at ingen har adgang til dit SmartHome system eller tilbehør og enheder dertil.

Hvilke enheder fungerer sammen med Smarthome?

SmartHome fungerer med en lang række enheder, som du kan installere og tilføje til dit system. Her er et par eksempler: Philips Hue, Fibaro, Netatmo termostat, Sensibo, Danalock dørlås, Google Home og Amazon Alexa.

For at se alle enheder, der kan installeres, skal du åbne app’en, gå til indstillinger nederst i højre hjørne – og trykke på enheder og ’+’ øverst i højre hjørne.