El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Et smartere hjem

SmartHome er mere end en alarm. Det gør dit hjem smartere og sparer dig for tid.

Se alarmfunktioner

Se andre smarte funktioner

Byg dit eget alarmsystem

 

 

Intelligent alarmsystem

En tyverialarm der automatisk slår til, når du forlader hjemmet. Og kobler sig fra igen, når du kommer hjem.

Overvåg hjemmet fra mobilen

Hold øje med, om alt er som det skal være. Se blandt andet live video fra dit hjem og få besked, når der kommer nogen hjem.

Vagtordning

En landsdækkende alarmcentral med vagtværn, der ved alarm kan rykke ud, hvis du ønsker det. Døgnet rundt. Året rundt.

Smart vindue- og dørsensor

Med en dør- og vinduessensor kan du sikre dit hjem mod ubudne gæster. De intelligente sensorer giver dig besked, hvis du har glemt at lukke en dør eller et vindue.

Bevægelsessensor

En bevægelsessensor udløser alarmen lige så snart, den registrerer en bevægelse. Du kan med fordel tilkoble flere sensorer, så du dækker flere zoner i dit hjem.

Sirene alarm

En sirenealarm vil larme højlydt, hvis der skulle være ubudne gæster i dit hjem. I de fleste tilfælde vil lyden skræmme tyvene væk. Lyden alarmerer samtidig naboer og forbipasserende.

Intelligente røgalarmer

Få straks besked på mobilen, hvis der er røg i hjemmet, eller hvis din brandalarm mangler batteri.

Intelligent lysstyring

Styr lyset direkte fra din smartphone - også når du ikke er hjemme. Det kan være med til at forebygge indbrud, da timerstyret lys gør det svært for eventuelle indbrudstyve at vurdere, om der er nogen hjemme.

Andre smarte funktioner med SmartHome

 

 

Intelligent dørlås

En dørlås der automatisk låser, når du ikke er hjemme og åbner, når du kommer hjem. Brug mobilen til at give gæster adgang til hjemmet.

Smarte stikkontakter

Tænd og sluk dine stikkontakter fra mobilen, uanset hvor du er. Og lad SmartHome automatisk slukke kaffemaskinen når du forlader hjemmet.

Én app til hele hjemmet

Med SmartHome er hele dit hjem samlet i én app. Du kan styre og overvåge alle dine smarte enheder fra én og samme app.

Intelligent varmestyring

Styr varmen fra mobilen med smarte termostater til dine radiatorer. Også når du ikke er hjemme. SmartHome lærer dig at kende over tid og ved selv, hvilken temperatur du plejer at have.

Spar på energiregnskabet

Med SmartHome kan du undgå unødigt strømforbrug. Du kan f.eks. indstille lamper og elektriske apparater til at slukke automatisk og du kan holde øje med strømforbruget i app'en.

Vandsensor

Med en smart vandsensor får du tryghed for, at der ikke er sprængte rør i dit hjem. Du får notifikation på mobilen, hvis sensoren registrerer vandlækage.

Vi hjælper dig med at vælge den rigtige løsning

Vi vil gerne hjælpe dig med at vælge den SmartHome-løsning, der passer til din hverdag. Få vores anbefalinger til valg af løsning. Det er gratis og uforpligtende.


Du giver nu Norlys Energi A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.