Dit hjem. Dine mange muligheder.

Med SmartHome bestemmer du selv, hvor lidt eller meget der skal til for at gøre dit hjem trygt, sikkert, smart og bekvemt.

Se alle smarte funktioner

 

 

Intelligent lysstyring

Slip for at tænde og slukke for lyset. Intelligent lysstyring ved, om du er hjemme eller på farten og styrer lyset efter, hvor du befinder dig.

Intelligent alarmsystem

En tyverialarm der automatisk slår til, når du forlader hjemmet. Og kobler sig fra igen, når du kommer hjem.

Overvåg hjemmet fra mobilen

Hold øje med, om alt er som det skal være. Se blandt andet live video fra dit hjem og få besked, når børnene kommer hjem.

Smart vindue- og dørsensor

Med en dør- og vinduessensor kan du sikre dit hjem mod ubudne gæster. De intelligente sensorer giver dig besked, hvis du har glemt at lukke en dør eller et vindue.

Intelligent dørlås

En dørlås der automatisk låser, når du ikke er hjemme og åbner, når du kommer hjem. Brug mobilen til at give gæster adgang til hjemmet.

Intelligente røgalarmer

Få straks besked på mobilen, hvis der er røg i hjemmet, eller hvis din brandalarm mangler batteri.

Smarte stikkontakter

Tænd og sluk dine stikkontakter fra mobilen, uanset hvor du er. Og lad SmartHome automatisk slukke kaffemaskinen når du forlader hjemmet.

Én app til hele hjemmet

Med SmartHome er hele dit hjem samlet i én app. Du kan styre og overvåge alle dine smarte enheder fra én og samme app.

Vagtordning

En landsdækkende alarmcentral med vagtværn, der ved alarm kan rykke ud, hvis du ønsker det. Døgnet rundt. Året rundt.

Intelligent varmestyring

Styr varmen fra mobilen – også når du ikke er hjemme. SmartHome lærer dig at kende over tid og ved selv, hvilken temperatur du plejer at have.

Bevægelsessensor

En bevægelsessensor udløser alarmen lige så snart, den registrerer en bevægelse. Du kan med fordel tilkoble flere sensorer, så du dækker flere zoner i dit hjem.

Sirene alarm

En sirenealarm vil larme højlydt, hvis der skulle være ubudne gæster i dit hjem. I de fleste tilfælde vil lyden skræmme tyvene væk. Lyden alarmerer samtidig naboer og forbipasserende.

Spar på energiregnskabet

Med SmartHome kan du undgå unødigt strømforbrug. Du kan f.eks. indstille lamper og elektriske apparater til at slukke automatisk og du kan holde øje med strømforbruget i app'en.

Vandsensor

Med en smart vandsensor får du tryghed for, at der ikke er sprængte rør i dit hjem. Du får notifikation på mobilen, hvis sensoren registrerer vandlækage.

FAQ – få svar på ofte stillede
spørgsmål om SmartHome

 

Se flere ofte stillede spørgsmål

 

Kan du selv installere SmartHome i dit hjem?

Ja, SmartHome er udviklet til, at alle nemt kan finde ud af at sætte systemet op. Det kræver ikke en professionel installatør. App’en indeholder detaljerede installationsinstruktioner, som du kan følge.

Hvorfor skal du betale abonnement for at få SmartHome app’en?

Abonnementet giver dig adgang til at styre og kontrollere dit hjem fra én samlet app. Hvor lidt og hvor meget funktionalitet, der er tilgængeligt i app’en afhænger af dit valg af abonnement. Vælger du et Komfort & Sikkerhed eller et Komfort & Sikkerhed+ abonnement får du både et alarmsystem med mulighed for vagtordning og et SmartHome system, du kan styre fra én app. Derudover sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller oplever udfordringer.

SmartHome løsningen, herunder app’en, vil hele tiden blive udviklet og forbedret, så dit hjem kan blive endnu smartere.

Hvor sikker er SmartHome?

SmartHome kan ikke kontrolleres af en tredjepart uden dit samtykke. Kommunikationen mellem din SmartHome-boks, dine enheder og din smartphone er sikkert krypteret på alle tidspunkter. Og det er derfor beskyttet mod angreb fra internettet. Du kan være sikker på, at ingen har adgang til dit SmartHome system eller tilbehør og enheder dertil.

Hvilke enheder fungerer sammen med Smarthome?

SmartHome fungerer med en lang række enheder, som du kan installere og tilføje til dit system. Her er et par eksempler: Philips Hue, Fibaro, Netatmo termostat, Sensibo, Danalock, Google Home og Amazon Alexa.

For at se alle enheder, der kan installeres, skal du åbne app’en, gå til indstillinger nederst i højre hjørne – og trykke på enheder og ’+’ øverst i højre hjørne.

Få gode råd til at vælge den rigtige løsning

Vi vil gerne hjælpe dig med at vælge den SmartHome løsning, der passer til din hverdag. Få vores anbefalinger til valg af løsning. Det er gratis og uforpligtende.

Du giver nu Norlys Energi A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.