Smart tryghed.
Nemt for dig

Føl dig sikker og spar tid i hverdagen. Uden at det koster dig alverden.

Hele dit hjem samlet ét sted. I én smart app

Med SmartHome kan du samle dit hjem et sted. Og du kan styre det hele fra en app. Få lyset til at tænde og slukke automatisk. Tjek om du fik slukket strygejernet. Få besked, når børnene kommer fra skole. Og meget mere.

 

Gå på opdagelse i app'en

Vi værner om dit privatliv

Du skal føle dig tryg i dit hjem. Det er dit domæne. Og dit liv det handler om. Retten til privatliv er en grundlæggende menneskeret. Det er også et af vores kerneprincipper. Derfor krypterer vi dine data, så der ikke er andre end dig (og dine familiemedlemmer), der kan få adgang til dem. Og vi vælger enheder, så de beskytter din anonymitet og giver dig kontrol over dit privatliv.

 

SmartHome fungerer med mange enheder.


Vi har valgt de bedste til dig

Se udvalgte produkter 

 

Det har aldrig været nemmere
at komme ud af døren.

Med SmartHome kan du nemt automatisere dit hjems rutiner. Så du trygt kan tage hjemmefra og komme hjem igen med sindsro.

07.50 Alarm tilsluttet
Fordi hjemmet er tomt

07.49 Døren er låst
Fordi hjemmet er tomt

07.49 Alt lys er slukket
Fordi der er opsat en husregel

07.48 Maja forlod hjemmet
Besked sendes når hjem forlades

 

Fra skeptisk til sindsro. Sådan siger Marianne

"Jeg var lidt skeptisk til at starte med … og tænkte, at det var ikke noget jeg havde brug for. Jeg må nu sige … at være sikker på, at lyset på børneværelserne er slukket og døren er låst, når den ældste går alene i skole. Det giver mig en helt ny ro"

Marianne 37 år, mor til to

Vil du have spændende nyt?

Og gode sparetips? Få fordelagtige tilbud, og tips, der kan hjælpe dig med at spare på din energiregning. Samtidig kan du følge med i, hvad der sker i Norlys og deltage i vores konkurrencer om fede præmier.

Vi sender dig ca. et nyhedsbrev i måneden.

Tilmeld nyhedsbrev

 

En intelligent boligalarm, der giver dig mere tryghed

Få en intelligent alarm, der selv kobler sig til og fra – uden at du skal taste en kode. Og som automatisk fortæller dig, hvis du har glemt at lukke et vindue. Nemt og trygt.

Læs mere

 

Beskyt dit hjem med boligalarm fra kun 149,– pr. md

 

En alarm behøver hverken at være kompliceret. Eller en stor post på budgettet.

Se abonnementer

 

FAQ – få svar på ofte stillede spørgsmål om SmartHome

Kan du selv installere SmartHome i dit hjem?

Ja, SmartHome er udviklet til, at alle nemt kan finde ud af at sætte systemet op. Det kræver ikke en professionel installatør. App’en indeholder detaljerede installationsinstruktioner, som du kan følge.

Hvad får jeg med et SmartHome abonnement?

Abonnementet giver dig adgang til at styre og kontrollere dit hjem fra én samlet app. Hvor lidt og hvor meget funktionalitet, der er tilgængeligt i app’en afhænger af dit valg af abonnement. Vælger du et Tryghed eller et Tryghed+ abonnement får du både et alarmsystem og et SmartHome system, du kan styre fra én app.

Derudover vil SmartHome løsningen, herunder app’en, hele tiden blive udviklet og forbedret, så dit hjem kan blive endnu smartere.

Hvor sikker er SmartHome?

SmartHome kan ikke kontrolleres af en tredjepart uden dit samtykke. Kommunikationen mellem din SmartHome-boks, dine enheder og din smartphone er sikkert krypteret på alle tidspunkter. Og det er derfor beskyttet mod angreb fra internettet. Du kan være sikker på, at ingen har adgang til dit SmartHome system eller tilbehør og enheder dertil.

Hvilke enheder fungerer sammen med Smarthome?

SmartHome fungerer med en lang række enheder, som du kan installere og tilføje til dit system. Her er et par eksempler: Philips Hue, Fibaro, Danfoss Smart termostat, Sensibo, Danalock dørlås, Google Home og Amazon Alexa.

For at se alle enheder, der kan installeres, skal du åbne app’en, gå til indstillinger nederst i højre hjørne – og trykke på enheder og ’+’ øverst i højre hjørne.