Ansøg om midler fra SE Vækstpulje Nyfors

Vil du søge om midler fra SE Vækstpulje Nyfors til et projekt, udfylder du nedenstående formular og vedhæfter relevante bilag. På den måde kan vi vurdere, om dit projekt ligger inden for vækstpuljernes formål.

Vær omhyggelig og præcis i din beskrivelse af dit projekt, så bestyrelsen har et godt udgangspunkt for at vurdere dit projekt.

Vigtigt

  1. Vedhæft alle relevante bilag såsom budget, tilbud, prisoverslag og/eller tegninger. Bestyrelsen forbeholder sig ret til at afvise ansøgninger uden relevante bilag.
  2. For projekter over 100.000 kroner skal du også vedhæfte en finansieringsplan. 
  3. Klubber og foreninger skal vedhæfte regnskab for seneste regnskabsår samt vedtægter.

Sådan udfylder du formularen:

  1. Hav alle dokumenter klar, inden du begynder din ansøgning. Du kan ikke gemme din ansøgning undervejs. 
  2. Du skal udfylde alle felter med *-markering. Hvis du forsøger at sende formularen, før alle *-markerede felter er udfyldt, får du vist en fejlmeddelelse nederst i formularen med de felter, du mangler at udfylde.
  3. Undlad at anvende specialtegn, såsom + & # ( ) < > = %, i både formularfelter og filnavne i dine vedhæftede filer. Dette vil medføre, at formularen ikke bliver afsendt.
  4. Du kan vedhæfte filtyperne: PDF, Word, Excel og billedfiler (JPG eller PNG). Du kan max vedhæfte ni filer (en projektbeskrivelse og otte bilag).
  5. Efter du har afsendt din ansøgningsformular, bliver du dirigeret over på en kvitteringsside. Du modtager også en bekræftelsesmail på den mailadresse, du har angivet i formularen, umiddelbart efter du har afsendt formularen. Bliver du IKKE dirigeret videre til kvitteringssiden, eller modtager du IKKE en bekræftelsesmail med detaljer om din ansøgning, har vi ikke modtaget din ansøgning.

Ansøgninger, der modtages efter ansøgningsfristen, bliver behandlet på det efterfølgende bevillingsmøde. Har du brug for indblik i vores opbevaring og brug af dine personoplysninger, kan du læse mere i vores persondatapolitik.

Ansøg her

Bevillingsmøderne afholdes på følgende datoer med forudgående ansøgningsfrister. Ansøgningsfristen udløber kl. 23:59 på de angivne datoer:

SE Vækstpulje Nyfors

Ansøgningsfrist

Bevillingsmøde

Tilsagn/Afslag

01.03.2020

12.05.2020*

12.06.2020

01.06.2020

18.08.2020

11.09.2020

01.10.2020

17.11.2020

11.12.2020

Bevillingsmødet i april* blev udsat på grund af corona-situationen. Mødet er nu fastsat til 12. maj. Ansøgere får direkte besked om tilsagn eller afslag hurtigst muligt efter mødets afholdelse.