Skift til Norlys og få 1.000 kr. i rabat

Bestil en gasaftale og en serviceaftale og få 1.000 kr. i rabat på din første regning.

Bestil

Bestil gas og service fra Norlys i dag og få 1.000 kr. i rabat

 

Når du bestiller en gasaftale og en serviceaftale hos Norlys, får du dækket alle dine behov omkring opvarmning. Du får gas til dit fyr og du sikrer at driften på fyret er optimal- og du får tilmed 1.000 kr. i rabat på din første regning*.

 

Gasaftalen hos Norlys er vores FlexGas aftale. Det er naturgas til en variabel pris, hvor din gaspris følger markedsudviklingen på gasbørsen. Det betyder, at du sparer penge når gasprisen er lav.

 

Med en serviceaftale hos Norlys bliver dit gasfyr hvert andet år efterset af en godkendt servicepartner. Det sikrer dig de bedste betingelser for en fejlfri drift og god fyringsøkonomi. Du har naturligvis frit tilkald ved fejl. I vinterhalvåret rykker din servicepartner ud indenfor 2 timer og du kan altid kontakte os for råd og vejledning. 

 

Når du bliver gaskunde og servicekunde hos Norlys samler vi dine betalinger på én faktura og du skal kun forholde dig til en leverandør, fremfor at have både en gasleverandør og en serviceleverandør.

 

Hos Norlys bliver du en del af Danmarks største energi- og teleudbyder. Vi er andelsejet, og vi arbejder hver dag for den grønne omstilling og et mere digitalt Danmark. Som kunde hos Norlys får du adgang til en masse fordele. Blandt andet får du gratis adgang til fordelsappen tjoose og 50% på vores SmartHome produkt, der giver dig muligheden for intelligent styring af varmen i dit hjem. 

 

 

*Tilbuddet gælder kun hvis du har et årligt forbrug på under 5.000 m³, og at du ikke allerede er Norlys kunde, eller har været det indenfor de seneste 12 måneder og forudsætter at du køber en gasaftale og en serviceaftale samlet. Bestiller du serviceaftalen i forbindelse med et akut tilkald/fejl på dit fyr, opkræves du et gebyr på 1.308 kr.

FlexGas 

Du får vores FlexGas produkt, hvor din gaspris følger markedsudviklingen på gasbørsen. Det betyder at du sparer penge, når gasprisen er lav.

 

Pris

Din gaspris følger markedsudviklingen. Som reference, var gennemsnitsprisen på FlexGas i marts 2021 2,56 kr./m3.

Udover prisen på gas, opkræves du distributionsbetaling og afgifter til staten samt et abonnement på 29 kr./mdr.

Der er 5 måneders binding på aftalen.

2-årig serviceaftale

Med en serviceaftale får du et hovedeftersyn af dit gasfyr hvert andet år af en godkendt servicepartner, og du får frit tilkald ved driftstop.

 

Pris

2-årig serviceaftale koster 390 kr. pr. kvartal og opkræves sammen med din gasregning. Serviceaftalen fornyes automatisk. 

Bestil her

- eller ring 7026 1675

Adresse

Dine oplysninger

Dit gasfyr

Hvilken dato skal din nye serviceaftale starte?

 

Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.

Brug for hjælp? Ring 7026 1675, så hjælper vi dig