Kan du selv installere SmartHome i dit hjem?

Ja, SmartHome er udviklet til, at alle nemt kan finde ud af at sætte systemet op. Det kræver ikke en professionel installatør. App’en indeholder detaljerede installationsinstruktioner, som du kan følge.

Hvad får jeg med et SmartHome-abonnement?

Abonnementet giver dig adgang til at styre og kontrollere dit hjem fra én samlet app. Hvor lidt og hvor meget funktionalitet, der er tilgængeligt i app'en afhænger af dit valg af abonnement. Vælger du et Tryghed eller et Tryghed+ abonnement får du både et alarmsystem og et SmartHome-system, du kan styre fra én app.

Derudover vil SmartHome-løsningen, herunder app'en, hele tiden blive udviklet og forbedret, så dit hjem kan blive endnu smartere.

Hvor sikker er SmartHome?

SmartHome kan ikke kontrolleres af en tredjepart uden dit samtykke. Kommunikationen mellem din SmartHome-boks, dine enheder og din smartphone er sikkert krypteret på alle tidspunkter. Og det er derfor beskyttet mod angreb fra internettet. Du kan være sikker på, at ingen har adgang til dit SmartHome-system eller tilbehør og enheder dertil.

Hvilke enheder fungerer sammen med SmartHome?

SmartHome fungerer med en lang række enheder, som du kan installere og tilføje til dit system. Her er et par eksempler: Philips Hue, Fibaro, Danfoss Smart termostat, Sensibo, Danalock dørlås, Google Home og Amazon Alexa.

For at se alle enheder, der kan installeres, skal du åbne app'en, gå til indstillinger nederst i højre hjørne – og trykke på enheder og ’+’ øverst i højre hjørne.

Chat

Vores kundeservice-robot svarer med det samme

Start chat

Få hjælp til din SmartHome-løsning

 

 

SmartHome

7026 1691

 

Åbningstider

Mandag-onsdag kl. 08:00-16:00
Torsdag kl. 08:00-16:30
Fredag kl. 08:00-15:00