Hvis du er i sommerhuset, i campingvognen eller på båden og oplever "kodet signal", når du tænder dit tv, kan problemet løses på en af nedenstående måder, alt efter om du benytter et tv-modul eller en boks til dit tv-kort.

Tv-modul

Har du et tv-modul, skal du slukke for dit tv, tage tv-modulet ud og sikre dig, at dit tv-kort (programkort) er korrekt indsat i tv-modulet. Tænd nu for dit tv, og indsæt derefter tv-modulet i dit tv.


Når du har sikret dig, at dit tv-kort og tv-modul er korrekt indsat, skal du tænde dit tv, skifte til TV 2 og vente i op til 60 minutter med tv'et tændt. Du vil nu kunne se TV igen.


Hvis du stadig ikke har noget billede: 

  • Stil dit tv på TV 2
  • Tjek din signalstyrke og kvalitet (det er forskelligt fra tv til tv, hvor i menuen du finder det – se  evt. manualen, der fulgte med dit tv).
  • Er din signalstyrke og/eller signalkvalitet under 70, så tjek om antennestik og kabel sidder korrekt i begge.


Hvis dette ikke virker, er du velkommen til at ringe, så vi kan gennemgå din installation.

Boks

Har du en boks, skal du slukke for både dit tv og din boks og tage dit tv-kort (programkort) ud. Indsæt derefter tv-kortet igen. Vær opmærksom på, at tv-kortet kan indsættes på forskellige måder, hvilket afhænger af mærket på din boks.

Når du har sikret dig, at dit tv-kort er korrekt indsat i boksen, skal du tænde dit tv og derefter din boks, skifte til TV 2 og vente i op til 60 minutter med tv'et tændt. Du vil nu kunne se tv igen.


Hvis du stadig ikke har noget billede: 

  • Stil dit tv på TV 2
  • Tjek din signalstyrke og signalkvalitet.
  • Er din signalstyrke og/eller -kvalitet under 70, så tjek om antennestik og kabel sidder korrekt i begge ender 


Hvis dette ikke virker, er du velkommen til at ringe, så vi kan gennemgå din installation.