El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Er du kunde i Norlys?

Så er du en del af vores store ambition om at gøre Danmark mere grønt og digitalt. Vi er landets største, integrerede energi-, internet- og tv-selskab, og kan derfor gøre en forskel. Det er netop, når det handler om infrastruktur, at størrelse virkelig betyder noget.

Hvad betyder det for dig?

 

  • Du skal ikke gøre noget - din overflytning til Norlys er sket helt automatisk og Stofa, Eniig Fiber og det tidligere Boxer er en del af Norlys.

  • For at se dit forbrug og dine regninger, skal du bruge Mit Norlys, hvis du er energikunde. Har du tv eller internet igennem Stofa eller Eniig Fiber, finder du mulighed for selvbetjening på disse sider. 

Din hverdag

Allerede nu har vi investeret massivt i fiberudrulning, vindkraft og et stærkt el-net, der er rustet til langt mere vedvarende energi. Og i de kommende år vil vi investere endnu mere. Vi er en del af det fælles projekt, der skal gøre Danmarks energisystem grønt inden for ti år.

Så glæd dig til en hverdag med fokus på klimavenlig strøm og fremtidssikret, lynhurtigt internet – både i byerne og på den yderste markvej.

Norlys bringer mennesker sammen

Læs mere