El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Få grøn strøm og gode oplevelser

København ZOO og Norlys er gået sammen om at give dig grøn strøm i stikkontakten og adgang til utrolig dejlige oplevelser i ZOO.

København ZOO

Jeg har ikke Zookort

Så er chancen her nu. Få dig en elaftale fra Norlys, så får du fri adgang til ZOO for en voksen og et barn i alderen 3-11 år i et helt år. Børn under 3 år er gratis

Bestil nu

Jeg har Zookort

Så forkæler vi dig med et gavekort på 300 kr., du kan bruge i alle spisesteder, boder og butikker i ZOO

Bestil nu

Du får grøn strøm til variabel pris

Pulje-El

 • Prisen låses hvert kvartal
 • Strøm fra grønne energikilder
 • Ingen binding
501,75
øre/kWh

Prisdetaljer

 • Den rene elpris 5,02 kr./kWh
 • Transport og afgifter1,56 kr./kWh
 • Samlet elpris 6,58 kr./kWh
 • Abonnement29 kr.

Den rene elpris er den pris, du betaler til Norlys for din strøm. Transport og afgifter er den del af din elregning, som sendes direkte videre til dit netselskab og staten.

 

De 1,56 kr. er et eksempel baseret på en kunde i N1 netområde, og kan derfor variere ift. det netområde du bor i.

 

Udover betaling for strømmen er der et månedligt abonnement til Norlys på 29 kr.

Fordele som Norlys kunde

Udover at du får grøn strøm uden merpris, er der mange andre fordele ved at være kunde hos Norlys. Du får blandt andet:

 • Sol, vind og vand. Over halvdelen af vores grønne strøm kommer fra danske vindmøller og solceller. Resten kommer fra vores nordiske nabolande

 • Oprindelsesgarantier. Vi køber certifikater fra vedvarende energikilder, så vi sikrer, at den energi du har brugt, bliver dækket af grøn strøm

 • Fremtidens teknologi. Hos Norlys er det ikke kun strømmen, der er grøn. Vi støtter aktivt opførelsen af vindmøller og udviklingen af fremtidens grønne teknologi

 • Adgang til Mit Norlys. Her kan du blandt andet følge dit forbrug af strøm time for time, og du kan sammenligne dit forbrug med tidligere år

 • Rabatter med tjoose app. Du kan helt gratis bruge appen tjoose, som giver dig adgang til fordele og kontante besparelser i mere end 1.200 webshops, butikker og forlystelser i Danmark

Få tilbuddet her

Norlys er for fællesskabet

Norlys er Danmarks største energi- og teleselskab, som forsyner over 1 million adresser med elektricitet og internet. Vi tilbyder også tv og streaming, der passer til dine behov. Hos Norlys kan du samle det hele ét sted.

I Norlys vil vi gerne skabe bedre muligheder – både for dig og hele Danmark. Derfor giver Norlys Vækstpulje hvert år 50 millioner til innovative tiltag og aktiviteter, der bidrager til fællesskabet og en grønnere hverdag.

Skift til grøn strøm hos Norlys og få rabat i ZOO

De grønne blade betyder grøn strøm

Mærkningsordningen med de grønne blade er til for at gøre det let for dig som forbruger at vælge grøn strøm.

Uanset hvilket produkt du vælger, får du ikke ren grøn strøm i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet i elnettet. Men sammen er vi med til at påvirke, at strømmen blive grønnere.

Grøn strøm fra Norlys er kategoriseret med ét blad. Det betyder, at vores elprodukt er baseret på vedvarende energi uden yderligere klimatiltag.

Se Forbrugerombudsmandens beskrivelse af mærkningsordningen

Ét blad

Elprodukter med ét grønt blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi som elselskab køber grønne certifikater svarende til hele dit elforbrug.

To blade

I tillæg til kravene for ét grønt blad, skal vi som elselskab lave klimatiltag, som reducerer udledningen af CO2 og andre drivhusgasser, svarende til den energi, du forbruger.

Tilbuddet er gældende til 15/12/22 og gælder kun nye Norlys kunder. Den viste pris tillægges et månedligt abonnement på 29 kr. Tilbuddet gælder ikke erhvervskunder.

* Alle der flytter deres elaftale til Norlys inden d. 31. maj, deltager automatisk i lodtrækningen om et gavekort til ZOO København til en værdi af 2.500 DKK. Norlys trækker lod blandt deltagerne onsdag d. 1. juni. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.