Vi skaber Danmarks største integrerede energi- og telekoncern – vil du med på rejsen?

SE og Eniig er fusioneret, og sammen er vi Norlys.

Med fusionen får vi et større potentiale og flere muligheder, end vi havde hver for sig. Sammen skal vi nu sætte nye standarder for kundeoplevelsen og sikre stabil, grøn energiforsyning og adgang til højhastighedsinternet for vores kunder og andelshavere. Og dygtige medarbejdere er en forudsætning for, at vi lykkes.

Klimavenlig strøm - vindenergi fra danske vindmøller

Et stærkt fællesskab med ordentlighed og ambitioner i højsædet

I Norlys er vi 2.500 dygtige og engagerede medarbejdere fordelt på 10 lokationer i Jylland og på Sjælland. Vores værdier er ”fællesskab”, ”ordentlighed” og ”ambitioner”, og tilsammen udgør de vores kompas i hverdagen, der gør os i stand til at navigere og træffe de rette beslutninger.

Det betyder også, at vejen til succes sker gennem en kultur med fokus på medarbejderinddragelse og værdibaseret ledelse. Vi har stærke forventninger til os selv og hinanden.

Lad os vokse sammen

I Norlys investerer vi i vores medarbejdere. Et job hos os betyder, at du altid vil være i udvikling – både personligt og fagligt.

Uanset, om du ønsker at specialisere dig, lære nye arbejdsområder at kende eller går med lederdrømme, har du rig mulighed for at forfølge dine karrieredrømme i Norlys. Din markedsværdi skal stige, imens du er hos os, og ingen ambitioner er for store eller små.

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere?

I Norlys er vi altid på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere. Vi er dog endnu ikke helt klar med én samlet Norlys jobportal. Derfor finder du indtil videre vores ledige stillinger fordelt på nedenstående jobportaler:

SE Jobportal

Eniig Jobportal

N1 Jobportal

 

Hold øje med relevante stillingsopslag

Du kan tilmelde dig vores jobagent. Du vil få direkte besked i din mailboks, når der bliver slået en stilling op, der matcher dine kompetencer om ambitioner.

Tilmeld dig vores jobagenter:

se.dk

eniig.dk

n1.dk

 

Følg med på LinkedIn

Du kan også følge med i vores aktiviteter og ledige stillinger på LinkedIn:

SE LinkedIn

Eniig LinkedIn

N1 LinkedIn

Norlys LinkedIn

Vindmøller skaber masser af klimavenlig strøm

keyboard_arrow_up