Internet Plus giver dig den bedste dækning derhjemme

Vil du have den bedste wifi-dækning i dit hjem? Så er vores Internet Plus-abonnement måske noget for dig. 

Det får du med Internet Plus

Internet Plus er til dig, der vil være sikker på den bedste internetoplevelse - uanset hvor i dit hjem, du befinder dig. Med Internet Plus får du, sammen med en forbindelse på 1000 Mbit, op til fire wifi-enheder, der sørger for, at du har et stærkt trådløst netværk i hele dit hus eller din lejlighed. 

For at opnå optimal wifi-dækning er det vigtigt, at antallet af wifi-enheder passer til din husstand. Hvis der opsættes flere wifi-enheder end anbefalet, så kan det i stedet give støj og ustabil internetforbindelse. Antallet af enheder afhænger blandt andet af, om du bor i hus eller lejlighed, hvor mange kvadratmeter din bolig er, og om den strækker sig over flere etager. Alt det, hjælper vi dig med, når du bestiller. 

Wifi-enhederne er i et stilrent design, der passer ind i de flestes indretning. Det er nemt selv at installere dem, og netværket er oppe at køre i løbet af få minutter. Se opsætningsguide her

Hvem er Internet Plus til?

Du skal vælge Internet Plus:

  • Hvis du har mange enheder i dit hjem, der skal bruge internettet samtidigt.
  • Hvis du har et stort hus eller en stor lejlighed, hvor det kan være svært for en enkelt router at få signalet ud i alle hjørner.
  • Hvis du bor i en lejlighedsbygning med mange naboer rundt om dig, som alle har hver deres netværk, for at sikre hastighed og stabilitet. 

Hvad betyder mesh? 

Når du sætter dine wifi-enheder til, bliver der skabt et såkaldt mesh-netværk. Et mesh-netværk består af et eller flere hotspots, der i forbindelse med hinanden danner et trådløst netværk. 

Mesh-netværket vil altid sørge for, at din computer, tablet eller mobil bliver forbundet til den wifi-enhed, der giver dig den bedste forbindelse, uanset hvor i dit hjem du befinder dig. 

Sådan får du Internet Plus

Vil du have Internet Plus hjemme hos dig? Vi tilbyder Internet Plus både på internet via fibernet og via kabelnet, afhængigt af adressen.

Internet