El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Derfor er fibernet det bedste valg

Den moderne teknologi bag fibernet betyder, at du kan få lynhurtige og stabile internethastigheder, der ikke kan matches af andre teknologier. Disse lynhurtige hastigheder leder op til en række fordele, som du kan nyde godt af:

  • Hurtig upload- og download.

  • En stabil internetforbindelse, der ikke belastes af andres internetaktivitet i dit lokalområde.

  • Lav svartid (latency), der sikrer, at dit spil ikke lagger, når du er online.

Tjek om du kan få fiber

Hvad er fibernet?

Du har nok hørt, at fibernet sikrer dig den bedste internetforbindelse, men hvad er fibernet egentlig? Her får du en introduktion til, hvad fibernet er, og hvordan teknologien fungerer.

Hurtigt internet med lysets hastighed

Fibernet er den mest populære betegnelse for den moderne teknologi, der leverer data via optisk fiber, bedre kendt som et lyslederkabel.

Ordet lyslederkabel fortæller ret præcist, hvordan data transporteres: Et lyslederkabel transporterer signaler via lys. Selve kablet er kun på tykkelse med et menneskehår og er lavet i et meget tyndt glas- eller plastikmateriale, der fungerer som spejle hele vejen gennem kablet.

Denne opbygning af kablet gør det muligt at transportere data med lysets hastighed. Det betyder, at teknologien er meget hurtigere end andre teknologier så som kobberkabler, der stadig er den mest almindelige metode til at levere bredbånd.

Billigt fibernet 

Kigger du kun på prisen, vil internet via kabel altid være billigere. Men sammenligner du ydeevne og hastighed får du meget mere for pengene med fibernet. Prisen på fibernet er dog afhængig af, hvor hurtigt internet du gerne vil have, og om du vil have en eller flere routere med i prisen. Du kan dog altid være sikker på, at du får en rigtig god pris, når du vælger fibernet hos Norlys.

Sådan får du hurtigt internet med fiber

Hos Norlys har vi Danmarks største fibernet. Det giver dig de bedste muligheder for at få lynhurtigt internet. 

  • Hvis du allerede har adgang til fibernet, kan du frit vælge mellem leverandører. 

  • Hvis du endnu ikke har fibernet, skal du først have etableret en fiberboks, der forbinder fibernettet til dit hjem.

  • Fiberboksen tilsluttes både udendørs og indenfor i din bolig. Så snart den er monteret, er du klar til at nyde den høje hastighed på din nye fibernet-forbindelse.

Er det tid til nyt internet? Find den internetpakke, der passer til dit behov. Start med at lave et adressetjek her