El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Derfor er fibernet det bedste valg

Den moderne teknologi bag fibernet betyder, at du kan få lynhurtige og stabile internethastigheder, der ikke kan matches af andre teknologier. Disse lynhurtige hastigheder leder op til en række fordele, som du kan nyde godt af:

  • En stabil forbindelse med lynhurtig svartid, som ikke belastes af andre internetaktiviteter i hjemmet eller lokalområdet

  • Den hurtigste internetteknologi på markedet – der kører uden ventetid og afbrydelser

  • Hurtig upload og download

Tjek om du kan få fiber

Hvad er fibernet?

Du har nok hørt, at fibernet sikrer dig den bedste internetforbindelse, men hvad er fibernet egentlig? Her får du en introduktion til, hvad fibernet er, og hvordan teknologien fungerer.

Hurtigt internet med lysets hastighed

Fibernet er den mest populære betegnelse for den moderne teknologi, der leverer data via optisk fiber, bedre kendt som et lyslederkabel. Et lyslederkabel transporterer signaler via lys. Det er enten lavet af tyndt glas eller plastik, der er lavet som små spejle langs indersiden af hele kablet.

Det betyder, at når lyssignalerne sendes afsted, bliver de reflekteret i de tusindvis af små spejle langs lyslederkablet, så de når frem til enden af kablet – din fiberboks derhjemme på væggen – uden at miste hverken data eller hastighed.

Det betyder, at teknologien er meget hurtigere end andre teknologier så som kobberkabler, der stadig er den mest almindelige metode til at levere bredbånd.

Gør din bolig attraktiv med fibernet

Dårligt eller ustabilt internet er virkelig frustrerende – og det ved de boligsøgende godt. En undersøgelse foretaget af Boligsiden viser nemlig, at hver anden boligsøgende undersøger hvilket internet de kan få, inden de køber.

Fibernettet er rustet til den digitale fremtid og derfor med til at fremtidssikre din bolig. Den største fordel ved fibernettet er, at der stort set ikke er begrænsninger i forhold til hverken hastighed eller kapacitet. Det giver dig de bedste betingelser for undgå afbrydelser og forsinkelser, selvom I benytter både computere, smartphones, spillekonsoller, og trådløse alarmsystemer på samme tid. Læs mere om fordelene ved fibernet.

Billigt fibernet

Kigger du kun på prisen, vil internet via kabel altid være billigere. Men sammenligner du ydeevne og hastighed får du meget mere for pengene med fibernet. 

Du kan dog altid være sikker på, at du får en rigtig god pris, når du vælger fibernet hos Norlys - og du får fuld fart på både streaming, gaming, videomøder samt upload og download. Der er hastighed nok til alle, uanset hvor mange I er.

Få Internet via fiber fra Norlys

Hos Norlys har vi Danmarks største fibernet. Det giver dig de bedste muligheder for at få lynhurtigt og stabilt internet. 

I nogle hjem findes der allerede en fiberboks, som giver forbindelse til dit netværk. Hvis du ikke har en fiberboks i dit hjem, kommer der en tekniker og installerer den, når du bestiller fiber fra Norlys. Fiberboksen tilsluttes på yder- og indersiden af din bolig. Så snart den er monteret, er du klar til at nyde den høje hastighed på din nye fiber-forbindelse. 

Er du klar til at bestille internet? Start med at lave adressetjek og se, hvad vi kan levere på din adresse.

Se hvad du kan få