El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Hurtigt og stabilt internet – til hele familien

Hos Norlys er det enkelt. Du skal ikke bekymre dig om hverken hastighed eller stabilitet. Hos os får du 1000 Mbit, så hele familien kan streame, swipe, skype, game og hente store filer på samme tid – uden problemer. Og lige nu til en særlig god pris.

Spar 600 kr. på dit internet fra Norlys

Vi leverer internet via fiber til langt de fleste danske hjem. Vi sørger for en stærk og sikker forbindelse, og vælger du Internet Plus, får du ekstra wifi-enheder med - perfekt hvis du bor i et stort hus eller i en lejlighed, hvor flere etager eller betonvægge ellers let kan bremse forbindelsen. Det er nemt at skifte til Norlys, og vi hjælper dig selvfølgelig hele vejen. Lige nu sparer du tilmed 100 kr. hver måned i de første seks måneder.*

Internet

via fibernet

 • 1000 Mbit
 • Inkl. router
 • Gratis oprettelse
  379,-

  279,-

Pris. pr. md.
Mindstepris i 6 mdr.: 1.674
Pris efter 6 mdr.: 379,- pr. md.

Tjek adresse

Internet Plus

via fibernet

 • 1000 Mbit
 • Inkl. router
 • Gratis oprettelse
 • Bedre dækning med
  wifi-enheder


  399,-

  299,-

Pris. pr. md.
Mindstepris i 6 mdr.: 1.794
Pris efter 6 mdr.: 399,- pr. md.

Tjek adresse

* Tilbuddet gælder t.o.m. 15. august 2022 og forudsætter, at du ikke har været internetkunde hos Norlys de seneste 6 mdr.  Læs mere om hastigheder og levering på norlys.dk/internetfakta. Mindstepriserne forudsætter tilmelding til automatisk kortbetaling på Mit Norlys. Alternativt kan Betalingsservice vælges til 9,75 kr./md. Vælges der ikke betalingsform, betales 35 kr./md. for papirregning. Der er 6 mdr. binding, herefter kan abonnementet opsiges med 30 dages varsel.

Hvad er Internet Plus?

Vælger du Internet Plus, er du sikker på en endnu bedre dækning på din adresse. Udover en router af høj kvalitet får du nemlig ekstra wifi-enheder med (mesh). 

Mesh er kort fortalt et særligt wifi-netværk, som sikrer optimal wifi-dækning i hele hjemmet. Det er perfekt, hvis du bor i et stort hus eller i en lejlighed, hvor flere etager eller betonvægge ellers kan bremse forbindelsen. Med Internet Plus er du dækket godt ind, hvis du har en bolig på f.eks. 200 m2.

Læs om Internet Plus

Derfor skal du vælge internet via fiber

Vi anbefaler dig at vælge fiber, hvis du har mulighed for det på din adresse. Fiber fra Norlys giver dig nemlig en fremtidssikret internetforbindelse, der ikke matches af andre teknologier.

Med en fiberforbindelse får du internet via lyslederkabler – og det vil sige, at du modtager data med lysets hastighed, og altså ikke vil opleve forsinkelser eller klumper i forbindelsen.

Med fibernet får du:

 • Lynhurtige svartid, der giver dig perfekte betingelser for at streame, game eller afholde videomøder.

 • En stabil forbindelse, der ikke påvirkes af, hvor mange der er på nettet i dit hjem, eller i dit lokalområde.

 • Samme høje hastighed i download, som i upload.

Få 1000 Mbit via kabelnet

Vi leverer også internet via kabelnet. Her får du også en stærk og sikker forbindelse, og du kan selvfølgelig også vælge Internet Plus. 

Internet

via kabelnet

 • 1000 Mbit
 • Inkl. router
 • Gratis oprettelse
  279,-

  179,-

Pris. pr. md.
Mindstepris i 6 mdr.: 1.074
Pris efter 6 mdr.: 279,- pr. md.

Tjek adresse

Internet Plus

via kabelnet

 • 1000 Mbit
 • Inkl. router
 • Gratis oprettelse
 • Bedre dækning med
  wifi-enheder


  299,-

  199,-

Pris. pr. md.
Mindstepris i 6 mdr.: 1.194
Pris efter 6 mdr.: 299,- pr. md.

Tjek adresse

* Tilbuddet gælder t.o.m. 15. august 2022 og forudsætter, at du ikke har været internetkunde hos Norlys de seneste 6 mdr. Mindstepriserne forudsætter tilmelding til automatisk kortbetaling på Mit Norlys. Alternativt kan Betalingsservice vælges til 9,75 kr./md. Såfremt der ikke vælges betalingsform, betales 35 kr./md. for papirregning. Der er 6 mdr. binding, herefter kan abonnementet opsiges med 30 dages varsel.

Har du brug for hjælp til din bestilling?

Hvis du har spørgsmål til bestilling af Internet, så skriv til os her. BEMÆRK: Den medarbejder, der ringer til dig, vil ikke kunne besvare spørgsmål til dit abonnement (ændring, opsigelse), din regning, etc. Klik her for at kontakte Kundeservice

 

Du giver nu Norlys Tv og Internet A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.

Norlyslodder

Hos Norlys vil vi gerne give lidt ekstra til vores internet-kunder - og til jer, der er interesserede i at vide mere om internet og tv fra Norlys. Nemlig chancen for at vinde finde flotte præmier.

Norlyslodder

Leder du efter Boxer?

Har du været Boxer-kunde og leder information om dit abonnement? Så er du havnet det rigtige sted. Boxer har længe været en del af Norlys, og nu er de tidligere Boxer-produkter også flyttet ind i Norlys.

Du kan derfor stadig få valgfrit tv og hurtigt og stabilt internet - selvfølgelig med den samme gode kundeservice. Leder du efter selvbetjeningsuniverset, så klik her for at logge ind på Mit Norlys