OBS: Har du spørgsmål om tilmelding til indefrysningsordning, energikrisen, priser og el- og gasregningen? Find hjælp og svar her.

El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

EM i håndbold 2022

Fra torsdag den 13. januar til og med søndag den 30. januar 2022 ruller den 15. udgave af EM i herrehåndbold over skærmen. Turneringen afvikles i Ungarn og Slovakiet, og som stolt hovedsponsor, er vi selvfølgelig med hele vejen.

Her på siden kan du se unikt indhold om Håndboldherrerne.

Håndboldherrerne og Norlys står sammen

Fremtiden er lys, når vi står sammen, og vi tror på, at vi i fællesskab kan nå hvad som helst. Og netop fællesskabet er denne film et godt eksempel på.

Norlys tager dig tættere på Håndboldherrerne

Som optakt til EM har vi sat nogle af fremtidens håndboldstjerner til at teste formen af på landsholdet i alt fra parpirkugle-kast til kryds og bolle.

Se med, når håndboldbørnene møder nutidens idoler og taler om EM, om at håndtere et nederlag – og når Håndboldherrerne afslører deres egne idoler gennem tiden.

Taktikmøde med kryds og bolle

Hvad tænker Mads Mensah om EM-chancerne? Er Emil Jakobsen holdets hurtigste? Og får Mikkel Hansen tre på stribe?

Papirskugler og en bold i nakken

Er Henrik Møllgaard en dårlig taber? Hvem har fået en bold i nakken? Og er Johan Hansen mon bedre til at håndtere et nederlag?

Skrueteknik og fortidens store idoler

Hvordan er skrueteknikken på holdet? Kan håndboldbørnene lære noget af deres idoler? Og hvem har de selv set op til?

Byd på min trøje

Hør fra Håndboldherrerne hvilken trøje de tror sælges til højeste bud. Er det den gamle ræv på venstre back, det nye fund eller legenden?

Håndboldlandsholdene støtter Danmarks Indsamling

Lørdag den 29. januar samlede hele Danmark ind i den gode sags tjeneste. Og I år støttede Dansk Håndbold Forbund, de danske håndboldlandshold og Norlys også Danmarks Indsamling.

Danmarks Indsamling støttede igen i år coronakrisens børn. Med udviklingsprojekter i 12 lande, gav Danmarks Indsamling børnene nyt håb og nye muligheder på trods af corona.

Landsholdstrøjer med autografer kom på auktion

Lørdag aften løb DRs store indsamlingsshow så af stablen, og auktionen sluttede tæt på midnat med et flot resultat på hele 185.000 kr.! De højeste bud gik – nok ikke overraskende – til Niklas Landins, Mikkel Hansens og Mathias Gidsels trøjer, der alene bidrog med 54.000 kr.

Alt i alt blev der samlet 101.087.510 kr. til Danmarks Indsamling.

Mærk pulsen fra EM

 

Under hele slutrunden opdaterer vi med de nyeste billeder fra EM. Se med her på siden og mærk pulsen fra EM.

 

Træning

Træning

Træning

Træning

Træning

Træning

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet og Tv


Energi

Chat Udvid chat ikon