El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Sammen skaber vi en grønnere fremtid

Vi vil gøre det nemmere for dig at tage det grønne valg. Derfor gør vi alle vores elaftaler grønne fra 2021. Uden du skal betale ekstra.

Du kan ikke mærke forskel. Men det kan miljøet.

Grøn strøm er fremtiden

Vi hejser den grønne fane og gør det nemmere for dig at tage det grønne valg. Derfor gør vi alle vores elaftaler grønne fra 2021. Uden du skal betale ekstra. Dine lamper lyser på samme måde og tv'et kører som det plejer. Så du kan ikke mærke forskel. Med det kan miljøet.

Det skal være nemt at leve det moderne, grønne liv. Det bidrager Norlys til ved at:

Gøre vores elnet større og stærkere, så både industri og private husstande er sikret rigeligt med strøm langt ind i fremtiden. Et robust elnet er fundamentet for bæredygtige, elbaserede løsninger.

Plante vindmøller i kraft af vores medejerskab af Eurowind Energy. Sammen har vi bygget Danmarks største landvindmøllepark og fortsætter med at opføre vindmølle- og solcelleparker i Danmark og Europa. Allerede nu producerer vores vind- og solcelleparker grøn strøm svarende til, at mere end 350.000 hjem kan få dækket deres årlige elforbrug.

Være med til at udvikle løsninger til fremtidens energiforsyning. Norlys har investeret 25 millioner og er dermed en del af ejerkredsen i GreenLab Skive og Green Hydrogen Systems. Her er arbejdet med energilagring og omdannelse af strøm fra vindmøller til grøn brændsel i fuld gang. Det lyder næsten som science fiction, når man taler om elektrolyse, carbon capture og Power2X, men det er vejen til fremtidens energi og udviklingen af bæredygtige teknologier.

Hvad er grøn strøm?

Ofte betegnes bæredygtige energikilder også som vedvarende energikilder, fordi energien altid er tilgængelig og ikke slipper op. Vi skal stræbe efter at udnytte den grønne energi i Danmark og resten af verden, så vi kan reducere CO2-udledningen fra afbrænding af fossile brændsler i vores energiproduktion.

Grøn strøm er strøm, som kommer fra de bæredygtige energikilder. Vindmøller, solceller, vandkraft, biogas, biomasse.

I Norlys kommer over halvdelen af vores grønne strøm fra danske vindmøller, og vi bestræber os på at købe vedvarende energi fra norden.

Følg med i den grønne rejse

Få nyheder om blandt andet grøn strøm og gode sparetips. Samtidig kan du følge med i, hvad der sker i Norlys og deltage i vores konkurrencer om fede præmier.

Vi sender dig ca. et nyhedsbrev i måneden.

Tilmeld nyhedsbrev