Opsætning af wifi-enheder - 
Nokia Beacon 1 & 2

På denne side har vi samlet alt, hvad du har brug for at vide i forbindelse med opsætning af dine wifi-enheder. Her finder du blandt vores videoguide, opsætningsguideguide og gode råd til den mest optimale wifi-opsætning i dit hjem. Du kan også blive klogere på, hvordan du laver et sundhedstjek af dit netværk ved at bruge Nokia WiFi-appen, og hvordan du ændrer dit netværksnavn og din wifi-kode.  

Gode råd til opsætning af dine wifi-enheder


Livet er for kort til dårlig wifi. Derfor har vi samlet vores bedste råd til dig, så du kan få den mest optimale opsætning i dit hjem med vores wifi-enheder.


Placer centralt og højt

Vi anbefaler, at du sætter dine wifi-enheder et centralt sted i boligen og placerer dem så højt, som det er muligt. Husk, at der ikke må være for langt mellem den første og den anden wifi-enhed, da det forringer signalet. Vær opmærksom på, at andre trådløse enheder kan påvirke dit wifi-signal – fx råder vi dig til at placere dine wifi-enheder minimum 1,5 meter fra dit Sonos-anlæg.  


Tjek lyset

Du får hjælp af lyset på wifi-enheden. Hvis enhederne er for langt fra hinanden, vil de lyse rødt. De kan også lyse gult, hvis signalet/forbindelsen ikke er helt optimalt. Placér enhederne et sted, hvor de lyser turkis. Så har du fundet en god placering.


Har du flere etager?

Har du flere etager i din bolig, kan det være nødvendigt med en wifi-enhed på hver etage. Et godt råd er at placere enhederne, hvor de maksimalt skal række gennem to vægge.

Skal jeg have en kablet forbindelse?

I nogle tilfælde vil det give god mening at bruge en kablet forbindelse. Du vil nemlig altid miste lidt hastighed, når du bruger wifi fremfor en kablet internetforbindelse. Vi anbefaler, at du bruger kablet internet ved at slutte et kabel fra din wifi-enhed til:  

  • Spilkonsoller – fx Nintendo, Xbox og PlayStation 
  • Dit Apple TV 
  • Din gaming computer 
  • Dit tv med adgang til internet 
  • Din tv-boks