Danmarks største integrerede energi- og telekoncern

Målet er at sætte nye standarder for kundeoplevelsen, sikre en stabil, grøn energiforsyning og adgang til højhastighedsinternet. For at kunne lykkes med det, har vi brug for engagerede medarbejdere.

Derfor er vi altid på udkig efter dygtige medarbejdere. Uanset, om du ønsker at specialisere dig, lære nye arbejdsområder at kende eller går med lederdrømme, har du rig mulighed for at forfølge dine karrieredrømme i Norlys.

Se vores ledige stillinger

SE og Eniig fusionerer og bliver til Norlys - Danmarks største energi- og telekoncern

Er du kunde hos SE eller Eniig i dag?

Med Norlys vil vi skabe flere fordele for dig som kunde – og det arbejder vi på nu og i de kommende måneder. Indtil vi har lagt vores forretninger sammen, er du stadigvæk kunde i SE eller Eniig, og dine aftaler med os fortsætter uændret.

Har du spørgsmål til dine produkter, regninger eller andet, skal du dermed fortsat kontakte det selskab, hvor du er kunde i dag. Og så snart vi er klar med nyt fra Norlys, kontakter vi dig direkte.

Kontakt Eniig
Kontakt SE
Kontakt Stofa
Kontakt Boxer

1,5 mio.

KUNDEFORHOLD

704

REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMER

709.000

ANDELSHAVERE

2.500

MEDARBEJDERE

12

LOKATIONER

55.170

KM ELNET

Hvem er Norlys?

Norlys er dannet i en fusion mellem SE og Eniig. Med Norlys kan vi realisere et kæmpe potentiale. Et potentiale, der er meget større, end hvis SE og Eniig arbejdede hver for sig.

Sammen vil vi skabe bedre kundeoplevelser og samtidig påvirke den danske samfundsudvikling gennem grøn omstilling og digitalisering. Det er en stor opgave, og for at få resultater i energi- og telesektoren skal vi omsætte de nye teknologiske muligheder til løsninger, der skaber værdi for kunderne. Dét kan vi med et nyt, samlet Norlys.

Gennem ledninger, rør og kabler fører vi strøm, gas og data ud til danske hjem, virksomheder og institutioner. Vi skaber forbindelser mellem mennesker, giver energi til det moderne liv og bidrager til den grønne omstilling.

Med ordentlighed og ambitioner tager vi i fællesskab ansvar for mere end os selv og sætter vores kunder og andelshavere først.

Fremtidens andelsselskab

Ingen kan alt – sammen kan vi mere.

Norlys er et andelsselskab skabt af en bevægelse, som vi fortsat skal dyrke og give fornyet kraft. Vi har et ansvar over for vores mere end 700.000 andelshavere, og i samarbejde skal vi udvikle det aktive ejerskab og vores lokalområder.

Vi skal tage hånd om det samfund, Norlys er en del af. Blandt andet ved at investere massivt i at gøre Danmark grønnere og mere digitalt.

”I andelsbevægelsen kan vi tillade os at tænke langsigtet og foretage de investeringer, som giver mest værdi for andelshavere, kunder og samfundet”
- Jens Erik Platz, bestyrelsesformand i Norlys

Direktion og bestyrelse i Norlys a.m.b.a.

Vedtægter for Norlys a.m.b.a.

Naturgas er ikke farligt - sikkerhed mod brandfare og kulilte

keyboard_arrow_up