Glæd dig!
Norlys Fiber kommer til HAB

HAB og Norlys har indgået aftale om fiber

HAB og Norlys har indgået aftale om etablering af fiber til alle foreningens lejemål.

Vi installerer en fiberboks hos dig
For at du kan få adgang til fibernettet, skal vi først sætte en fiberboks op i din bolig og sørge for den nødvendige tilslutning af udstyret. Etableringen af denne fiberboks er gratis for dig. Den er også uden binding. Det vil sige, at du ikke er forpligtet til at bestille et fiberabonnement fra en bestemt udbyder.

Du vil i løbet af 2023 få tilsendt relevant information om etablering af fibernettet i din bolig.

Vi sidder klar til at hjælpe dig
Du kan allerede nu bestille dine nye produkter via bestillingsformularen på denne side. Vores kompetente kollegaer sidder også klar på telefon 7518 7431 til at vejlede dig omkring, hvilken løsning der passer bedst til dig og din husstand.

 

Norlys Internet
Norlys Tv

Norlys Vælg selv

Forudsætter lille Tv-pakke fra Norlys

Tilkøb Apple TV eller Chromecast

Norlys Telefoni
Personlige oplysninger

Informationsevent nær dig

Norlys vil afholde lokale informationsarrangementer, hvor du som beboer kan få svar om etableringen af fibernet til netop din afdeling, samt høre om hvilke muligheder som det nye fibernet giver dig.

Datoer vil blive offentliggjort her.

Lynhurtigt internet – der er nok til alle

Med internet via en fiberforbindelse får du fuld fart på streaming, gaming samt både up- og download af store filer. Og selvfølgelig alt det andet, du bruger dit internet til. Hastigheden kan komme helt op på 1 gigabit i sekundet. Så der er hastighed nok til alle – uanset hvor mange I er.

Så hvis der bor mange på adressen, slipper I for, at hastigheden på nettet går ned, efterhånden som flere bruger det. For der er nok hastighed til alle enheder, så ingen bliver smidt af forbindelsen.