El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Opkaldspriser i Danmark

Fastnet priser

 

Opkaldsafgift 0,20 kr.
Fastnet til mobil, minutpris* 0,60 kr.
Fastnet til fastnet, minutpris* 0,10 kr.
SMS sendt fra PC Omstilling 0,20 kr.

* Sekundtakseres

Mobilpriser (Forbrugsafregnet)

 

Opkaldsafgift 0,20 kr.
Mobil til mobil, minutpris* 0,60 kr.
Mobil til fastnet, minutpris* 0,60 kr.
SMS og MMS 0,20 kr.
Pr. brugt MB 1,5 kr.

* Sekundtakseres

Priser i EU og EØS

Hvis du har et mobilabonnement inkluderet tale, sms og data kan du bruge det i EU- og EØS-lande på samme vilkår som i Danmark. Takster på denne side gælder forbrug der overstiger det, der er inkluderet i dit abonnement.

EU's regler om roaming til hjemmetakst betyder, at du ikke skal betale ekstra roamingafgifter, når du bruger din mobiltelefon på rejser uden for dit hjemland, uanset hvor det er i EU. Disse regler gælder, når du ringer til mobil- og fastnettelefon, sender sms'er og bruger datatjenester i udlandet.

Reglerne gælder også, når du modtager opkald eller sms'er i udlandet, også hvis den anden person benytter et andet teleselskab.

Roaming til hjemmetakst er beregnet til dig, der en gang i mellem rejser uden for det land, du bor i eller har fast tilknytning til. Fx hvis du arbejder eller studerer der. Det er ikke beregnet til permanent roaming.

Så længe du tilbringer mere tid eller bruger din mobiltelefon mere derhjemme end i udlandet, kan du roame frit indenfor de tale-og datapakker, der er tilknyttet dit abonnement.

Er du i tvivl om hvilken løsning der passer til din virksomhed?

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

 

 

Du giver nu Norlys erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.