Der er forskel på internetforbindelser

Dataforbruget hos virksomheder er vokset markant på grund af nye teknologier. Videomøder, cloud-løsninger og overvågning stiller store krav til din vi internetforbindelse. Derfor har det stor betydning, at din virksomhed får en erhvervsforbindelse, der er klar til dine behov. Både nu og i fremtiden.

Erhvervsinternet til din virksomhed

Du kan få Erhvervsinternet fra 100 Mbit/s til 1.000 Mbit/s. Den eneste forskel er hastigheden - alle andre fordele er helt ens.

Vores mindste løsninger er gode til virksomheder med basal netværksbrug, men arbejder du med tunge filer, og bruger du ofte videomøder, anbefaler vi en hurtigere løsning.

100/100 Mbit

Inkl. 1 stk. Erhvervswifi-enhed (Nokia Beacon 3). Support og fejlretning inden for 2 timer. 8 timer hvis der er behov for teknikerbesøg.
439
kr/md

250/250 Mbit

Inkl. 1 stk. Erhvervswifi-enhed (Nokia Beacon 3). Support og fejlretning inden for 2 timer. 8 timer hvis der er behov for teknikerbesøg
499,-
/md

500/500 Mbit

Inkl. 1 stk. Erhvervswifi-enhed (Nokia Beacon 3). Support og fejlretning inden for 2 timer. 8 timer hvis der er behov for teknikerbesøg.
569,-
/md

1000/1000 Mbit

Inkl. 1 stk. Erhvervswifi-enhed (Nokia Beacon 3). Support og fejlretning inden for 2 timer. 8 timer hvis der er behov for teknikerbesøg.
649,-
/md

Er du i tvivl om hvilken løsning der passer til din virksomhed?

Vi står klar til at rådgive dig. Ring på tlf. 88 30 30 80 eller udfyld formularen, så ringer vi til dig, så du kan komme hurtigt videre. 

 

Vejen til Norlys

Norlys er dannet i juni 2019 som en fusion mellem SE og Eniig. Stofa Erhverv og Eniig Fiber er en del af Norlys-koncernen, og arbejdet med at integrere de to virksomheder er i fuld gang.

Vi er endnu ikke klar til at gå i markedet med det nye fælles navn, og derfor vil du som kunde fortsat blive mødt af de to brands: Stofa Erhverv og Eniig Fiber, når vi er i kontakt med dig. Så snart der sker en ændring, får du naturligvis besked.

Se dækningsområder for Stofa Erhverv og Eniig Fiber på kortet.

Internethastigheder til alle virksomheder

Det har aldrig været vigtigere at have den rigtige erhvervsforbindelse, der kan følge med til den digitale udvikling. Vi hjælper dig med at skabe den digitale infrastruktur, som gør din virksomhed parat til vækst.

Hos os får din virksomhed en fleksibel og driftssikker bredbåndsløsning med adgang til et dedikeret team af support- og servicemedarbejdere. Og internethastigheder til alle behov, også til hosting og cloud.

Læs mere på:

eniig.dk

stofa.dk

Medarbejderbredbånd er til fordel for både virksomhed og medarbejder

Med en hjemmearbejdsplads kan dine medarbejdere arbejde effektivt hjemmefra med hurtigt og stabilt fibernet. I kan hurtigt sende og modtage data, og har I brug for professionel service og support, er det kun et opkald væk. Med medarbejderbredbånd får du og dine kollegaer de bedste forudsætninger for at få en til tider hektisk hverdag til at gå op.

Læs mere på:

eniig.dk

stofa.dk

Få hurtigt og stabil fibernet til hele familien med en bruttolønsordning fra Eniig

For at få hurtigt fibernet via en bruttolønsordning, skal din virksomhed lave en aftale med os. Er du interesseret i at vide mere omkring vores bruttolønsordning, kan du læse mere her:
eniig.dk

Fleksibel telefoni med omstilling til erhverv

Med Business Connect erhvervstelefoni får du en intelligent og professionel løsning tilpasset din virksomheds behov. Velkomsthilsen og køfunktion sikrer, at I ikke mister vigtige opkald.

Vidste du, at Business Connect er en totalløsning, der giver dig mulighed for at samle alt ét sted: IP-telefoni, mobil, omstilling, internet, medarbejderbredbånd, teknisk support og kundeservice.

eniig.dk

stofa.dk

VPLS og MPLS

VPLS

Med VPLS kan du forbinde dine afdelinger i fælles og sikre netværk, der er lukket af fra det øvrige internet. VPLS er en fremtidssikret og driftssikker IT-kommunikation til din virksomhed.

MPLS

Med MPLS gør det muligt at udveksle information og data på tværs af lokationer via et sikkert, lukket netværk. Derfor er et MPLS-netværk ideel til virksomheder, som har brug for stabil og sikker datakommunikation mellem flere kontorer, adresser og hjemmearbejdspladser.

Dropbox

Dropbox Business gør det muligt at samle filer og samarbejde på én enkel platform, der ovenikøbet skaber større sikkerhed, imens du sikrer fremdrift.

Læs mere her: stofa.dk

Ny stor undersøgelse omkring de danske virksomheders IT-parathed

Vi har i samarbejde med Teknologisk Institut lavet en undersøgelse blandt 808 danske virksomheder inden for de fem største brancher i forhold til, hvordan det står til med virksomheders digitale infrastruktur, digitale kompetencer og digitale mindset.

Se en video med Stig Yding Sørensen fra Teknologisk Institut, hvor han fortæller om undersøgelsen, læs mere om resultatet i de fem brancher: bygge og anlæg, industri, landbrug, liberale erhverv samt detail, og få adgang til at downloade vores 5 branchespecifikke rapporter samt en samlet rapport her:

eniig.dk

stofa.dk

Kontakt os

Stofa Erhverv

Kontakt Stofa