Værd at vide

Er du lidt på udebane, når det gælder el og energiforbrug? Og er du i tvivl om, hvilken elaftale der passer bedst til dig og din husstand?

Så sæt dig godt og grundigt ind i elmarkedet, inden du beslutter dig.

Her på siden finder du nyttig viden om gode energivaner, hvordan du optimerer dit energiforbrug, klimavenlige tips og meget mere.

Skift til Norlys

Vidste du, at det er både gratis og nemt at skifte elselskab? Find ud af, hvordan du skifter, og hvad du skal være opmærksom på, hvis du flytter til en anden bolig.

Så nemt er det

Sådan finder du den bedste elpris

Du kan frit vælge elselskab og dermed også selv gøre noget for at få billig el. Her får du en guide til, hvad du skal være opmærksom på, når du leder efter billig el.

Få billig el

Sådan får du reduceret elafgift

Er dit hjem primært opvarmet med el, jordvarme eller varmepumpe? Så har du højst sandsynligt ret til reduceret elafgift. Find ud af, om du har ret til reduceret elafgift. 

Bliv klogere

Kilowatttimer – hvad skal jeg vide?

Dit elforbrug er bestemt af, hvor mange kilowatttimer du bruger. Men hvad koster en kilowatttime? Og hvor mange bruger man om året?

Bliv klogere

Strøm i Danmark

Siden 2003 har danske forbrugere haft mulighed for selv at vælge leverandør af strøm. Men hvordan fungerer markedet for strøm i Danmark egentlig?

Bliv klogere

Optimér dit energiforbrug


Er dit hjem energirigtigt? Se de typiske energislugere i dit hjem, og få gode råd til at optimere din boligs energiforbrug.

Optimér dit forbrug

Vil du have spændende nyt?

Og gode sparetips? Få fordelagtige tilbud, og tips, der kan hjælpe dig med at spare på din energiregning. Samtidig kan du følge med i, hvad der sker i Norlys og deltage i vores konkurrencer om fede præmier.

Vi sender dig ca. et nyhedsbrev i måneden.

Tilmeld nyhedsbrev

Få et gratis PRIS:TJEK – og måske en bedre elpris

Er du i tvivl, om du har den rigtige elaftale til dine behov?

Få et gratis PRIS:TJEK på din elaftale. Pristjekket giver dig svar på, hvilken elaftale der bedst betaler sig for dig og din husstand.

Du får:

  • Et gratis og uforpligtende PRIS:TJEK
  • En elaftale til dit behov
  • Attraktive priser

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og giver et gratis PRIS:TJEK

Du giver nu Norlys Energi A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.