OBS: Har du spørgsmål om tilmelding til indefrysningsordning, energikrisen, priser og el- og gasregningen? Find hjælp og svar her.

El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Få grøn strøm til fast pris

Med PuljeEl får du en elaftale, hvor du kender din kWh-pris (den rene elpris) et kvartal ad gangen.

Skift til Pulje∙El

Er du til tryghed i budgettet?

Når du skal vælge den rette elaftale for dig og din husstand, afhænger valget af, om du er til tryghed til en (måske) lidt højere pris, eller om du ikke har noget imod at løbe en lille risiko for (måske) at spare penge.

Med PuljeEl til faste elpriser får du sikkerhed i budgettet et kvartal ad gangen. Er du derimod okay med, at din strømpris svinger time for time, og vil du gerne kunne udnytte fordelene ved variable priser, så du kan spare penge, når elpriserne falder? Så anbefaler vi, at du vælger FlexEl. Vi kan også tilbyde dig vores helt nye produkt KombiEl. Med KombiEl afregnes halvdelen af dit forbrug til en fast pris og den anden halvdel til en variabel pris.

Fordele ved vores tre produkter

 

Elaftale med en fast elpris

Vil du have tryghed i budgettet til en (måske) lidt højere pris og kunne forudsige, hvad du kvartalsvis skal betale for el?

Læs mere og skift til Pulje∙El

Elaftale med en kombineret elpris

Vil du udnytte fordelene ved både en fast og variabel elpris? Med dette produkt er halvdelen af din elpris fast og den anden variabel.

Læs mere og skift til Kombi∙El

Elaftale med en variabel elpris

Er du okay med, at din strømpris svinger? Så du kan udnytte at spare penge, når elpriserne falder? Men risikerer en dyrere elpris i perioder? 

Læs mere og skift til Flex∙El

Det får du med PuljeEl

 Når du vælger PuljeEl fra Norlys, får du en grøn elaftale, der giver dig ro i maven, fordi du kender din rene elpris tre måneder ad gangen. Din elpris bliver kun ændret fire gange i løbet af året nemlig 1. Januar, 1. Marts, 1. juli og 1. Oktober.

Skift til PuljeEl

Bemærk: Har du allerede en elaftale hos Norlys,
kan du tidligst skifte din aftale til den 1. i den næste måned.

Sådan udvikler elpriserne sig


Elpriserne svinger hele tiden. De aktuelle priser afhænger af, hvor meget strøm der bliver produceret, og hvor meget strøm der er brug for i øjeblikket.

Regn, vind og varme

Vejr og vind kan have stor betydning for elprisen. Derfor skal vi faktisk ikke kun ønske os varme, men også vådere og mere blæsende vejr, der gør det muligt at producere billig vind- og vandkraft.

Et stigende energiforbrug

Vi bruger strøm, når vi skal lade elbilen, køle vores hus ned og varme det op igen. Efterspørgslen på energi er altså i den grad stigende – og det er prisen også.

En høj pris på naturgas

Prisen på naturgas er lige nu påvirket af konflikten mellem Rusland og Ukraine. Der er stadig store bekymringer om gasforsyningen fra Rusland, som potentielt kan falde yderligere eller måske endda ophøre. Det spiller en stor rolle for prisen på gas, som også påvirker prisen på el.

Og alle de andre ting…

Udover regnvejr, blæst og de sædvanlige udbuds- og efterspørgselsforhold, er der en række lige så omskiftelige faktorer, som har betydning for elprisen. Klimapolitikker, råvarepriser, CO2-kvoter og begivenheder rundt omkring i hele verden spiller alle en væsentlig rolle for prisniveauet.

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet og Tv


Energi

Chat Udvid chat ikon