Gør din elaftale klimavenlig for 0 kroner

MedVind® er et tillæg til din nuværende elaftale. Som kunde hos Norlys kan du gøre din elaftale klimavenlig – uden at skulle betale i dyre domme.

I hele 2020 er prisen for MedVind® 0 øre/kWh, og i 2021 stiger prisen til kun 1 øre/kWh. Det er under 3 kroner om måneden for en gennemsnitsfamilie med et årsforbrug på 3.500 kWh.

Med MedVind® er strømmen, der kommer ud af din stikkontakt den samme. Forskellen er, at vi sikrer og garanterer dig for – at den mængde strøm, du forbruger, bliver købt fra danske vindmøller.

Ja tak – giv mig MedVind®

Du kan ikke mærke forskel. Men det kan miljøet

Få dit elforbrug dækket af strøm fra danske vindmøller og vær med til at støtte den grønne omstilling.

MedVind® koster ikke noget i hele 2020 og kun 1 øre/kWh i 2021.

Vindenergi sikrer strøm i fremtiden

For os er vindstrøm et vigtigt skridt på vejen mod en grøn omstilling i Danmark. Vi bruger mange ressourcer på at investere i vindenergi. Derfor kan du købe MedVind® hos os, og derigennem sikre, at vi indkøber strøm fra danske vindmøller svarende til dit elforbrug.

Du er med til at øge efterspørgslen på vindstrøm. Og du bidrager desuden til vedligeholdelse og udvikling af vindmøller. Det er godt for både vindenergien og for miljøet i Danmark.

Hvordan bestiller jeg MedVind®?
Og hvad koster det?

MedVind® er et tillægsprodukt til en almindelig elaftale. Et oplagt valg til dig, som ønsker klimavenlig el. Når du bestiller, skal du starte med at vælge en elaftale, og dernæst tilføjer du MedVind®.

Fra den 1. april og resten af 2020 betaler du 0 øre pr. kWh for MedVind®, og i 2021 er prisen kun 1 øre pr. kWh. Det betyder, at du kun betaler 3 kroner ekstra om måneden, hvis du har et gennemsnitligt forbrug på 3.500 kWh.

Kom nemt og hurtigt i gang med at bestille MedVind®. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen nedenfor.

Er du erhvervskunde og ønsker en klimavenlig elaftale, så se mere her eller ring på 7015 1679.

Tilføj MedVind® til din elaftale

MedVind® er et tillægsprodukt, som du, som privatkunde, kan tilføje til din eksisterende Norlys elaftale.

Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.